Legea lustratiei a fost declarata neconstitutionala.

0

Romania este condusa de 22 de ani, in proportie de 50% de fost securistii, tortionari, turnatori, capii ai servicilor secrete, Si in proportie de 49,99% de copiii, si nepoti, celor care au venit in ani 40.  pe tancurile rusesti  in tara, dar au dobandit nume romanesti. Sa nu ii uitam pe cei care au tras, direct sau indirect in oameni in 89. Toti au fost la putere, si sunt la putere.
Sa tot incercat introducerea unei legi, numita legea lustrariei, Acesta lege spunea cam asa: Limitarea temporară a accesului la unele funcţii şi demnităţi publice pentru persoanele care au făcut parte din structurile de putere şi din aparatul represiv al regimului comunist în perioada 6 martie 1945-22 decembrie 1989,

Cum dracu sa stea astia deoparte, ei cand mai fura?  Toti sau opus. Iar CC. le da dreptate. Eu ma intreb, oare din acesta institutie politica, si fara folos numita CC. cati se incadreaza in acesta lege. undeva la 80% garantat!!

Nu instig la violenta. Dar in romania fara violenta, nu se mai poate face nimic. Condamnarea la moarte a 99% din cei care au condus romania. pana azi.  Si acesta pedeapsa capitala. trebuie aplicata  si progeniturilor, lor . pentru ca altfel ne trezim la situatia actuala. mentionata  mai sus.
” Copii nostri ii vor conduce pe copii vostri ! „
1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*