LG contribuie la sprijinirea refugiaților ucraineni din România

0

Compania cooperează cu organizații neguvernamentale în furnizarea de produse LG, dar și produse de primă necesitate în zonele în care cetățenii ucraineni au ajuns, părăsind țara din cauza conflictului armat.

 

LG Electronics (LG) și-a reafirmat angajamentul de a sprijini refugiații din Ucraina și a anunțat că alături de subsidiarele sale vor dona produse LG și alte consumabile în valoare de 1 milion de dolari pentru ajutarea acestora.

 

Compania lucrează cu ONG-uri din opt țări apropiate de Ucraina, respectiv Ungaria, Polonia, România, Cehia, Slovacia, Letonia, Lituania și Estonia, pentru a furniza centrelor de primire a refugiaților produse de primă necesitate, electrocasnice. și alte echipamente.

 

În România, LG, pentru a susține eforturile umanitare ale Crucii Roșii Române, donează pachete cu alimente și de igienă personală, paturi pliabile, saci de dormit precum și alte materiale de strictă necesitate pentru cetățenii ucraineni refugiați din 43 de centre de cazare din țară. De asemenea, sprijinul oferit de LG va fi folosit de Crucea Roșie Română pentru a ajuta cetățenii ucraineni refugiați ce intră în țară la punctele de frontieră din Satu Mare, Maramureș, Suceava și Tulcea.

 

LG va continua să lucreze îndeaproape cu subsidiarele sale din Europa și cu ONG-urile locale pentru a sprijini persoanele care au părăsit țara ca urmare a situației actuale.Despre LG Electronics, Inc.

 

LG Electronics este un inovator mondial în domeniul tehnologiei și bunurilor de larg consum, având o prezență în aproape fiecare țară din lume și o forță de muncă diversă, de 74.000 de persoane. LG se compune din cinci companii – Home Appliance & Air Solution, Home Entertainment, Mobile Communications, Vehicle Component Solutions și Business Solutions. Având vânzări de 53.000.000.000 USD la nivel mondial în 2019, LG este un producător de top al unei game largi de produse, precum televizoare, mașini de spălat, frigidere, aparate de aer condiționat, dispozitive mobile, aparate digitale de semnalizare și componente automobilistice. LG este cunoscută și pentru mărcile sale premium avansate LG SIGNATURE și LG ThinQ, ce dispun de tehnologia de inteligență artificială proprie companiei. Pentru mai multe știri despre LG, accesați www.LGnewsroom.com.

4 afisări
Spune ce crezi
hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*