Liviu Dragnea vorbeste despre frauda electorala!!

0

Tupeul jegos, al dujmanilor poporului roman este extrem de mare.
liviu dragnea a declarat, vineri, la Craiova, că PDL a tipărit „câteva sute de mii de buletine de vot” pe care vor să le introducă în urne pentru ca, ulterior să strige „fraudă”, avertizându-i pe aceştia că „operaţiunea” nu va avea şansă de reuşită.

„De aseară au început să apară informaţii că pedeliştii au tipărit câteva sute de mii de buletine de vot. Vor să le introducă în urne pentru a striga <>. Cer tuturor reprezentanţilor PSD în secţia de vot să fie atenţi la fiecare alegător câte buletine introduce în urne. Cer tuturor preşedinţilor secţiilor de vot să aibă grijă ca procesul electoral să se desfăşoare strict în conformitate cu prevederile legale şi îi avertizez pe cei care- dacă informaţiile sunt corecte-  au pus la punct această operaţiune, să înceteze pentru că nu vor avea şansă de reuşită”, a declarat social -democratul la ultimul miting al USL din această campanie elctorală de la Craiova. articol
Sa nu uitam, se spune ca,  Elena Cătălina Ştefănescu candideată din partea USL in  colegiul 1 Camera Deputaţilor din Turnu Magurele, ar fi amanta acestui individ.
Asa se face politica in romania!!!
1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*