Liviu Voinea, propunerea PSD pentru funcţia de premier

0

voinea-si-pontaLiviu Voinea s-a născut în anul 1975, a absolvit în 1997 Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale din ASE, iar în 1998 a obţinut titlul de Master în Administrarea Afacerilor (MBA) la Stockholm University School of Business.
El are o specializare în „sociologia bunăstării”, la Universitatea Bucureşti, şi o diplomă în statistică în ştiinţele sociale, la University of Essex, Marea Britanie.
Voinea a fost numit, în presă, „analistul de serviciu” pe teme economice al PSD şi, ulterior, al USL.
Numele lui Voinea a fost vehiculat, în 2009, şi în ceea ce priveşte ocuparea funcţiei de premier, presa speculând că Mircea Geoană l-ar fi desemnat să conducă Guvernul dacă ar fi câştigat alegerile din 2009, scrie MEDIAFAX.
În 2009, Voinea a devenit membru neexecutiv în Consiliul de Administraţie al Eximbank, instituţie condusă de Ionuţ Costea, cumnatul candidatului la prezidenţiale la acea vreme Mircea Geoană.
Presa a relatat că Voinea a încasat, în calitate de membru în CA al Eximbank, circa 4.200 de euro pe lună în 2009, potrivit declaraţiilor de avere trimise la ANI de către funcţionarii publici.
Tot din postura de membru în CA al Eximbank, Voinea a adus critici Tratatului Fiscal, gest pentru care europarlamentarul PDL Sebastian Bodu a solicitat revocarea acestuia dintr-o funcţie remunerată de stat.
Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*