Locuri de muncă la Altex, în toată țara. Ce salarii se câștigă

0

Compania Altex face angajări în 16 orașe din țară. Posturile scoase la concurs sunt foarte diverse, de la casieri și vânzători la directori de magazin.
Posturile libere sunt următoarele: casieri, dispecer livrări la domiciliu, curieri livrări la domiciliu, agenți call center, coordonator depozit, directori de magazin, consultant vânzări, administrator imobile, specialist sisteme tehnici de securitate, manager de vânzări, tehnician instalare sisteme de aer condiționat, team lead system administrator, manager financiar, responsabil PSI, consilieri juridici, executive assistant, manager de comunicare și responsabilitate socială corporate, campaign manager, office assistant.
Aceste locuri de muncă sunt disponibile în localitățile Alba Iulia, Alexandria, Brașov, București, Chiajna, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Galați, Mediaș, Odorheiu Secuiesc, Pașcani, Piatra Neamț, Ploiești, Sighișoara, Timișoara.
AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica..
astratex.ro
Se oferă:
* Traininguri oferite de ALTEX și de parteneri, adaptate nevoilor de dezvoltare și tendințelor pieței;
* Pachet salarial competitiv (parte fixă plus șansa dublării salariului fix în funcție de rezultate / performanță – prin atingerea indicatorilor de performanță);
* Tichete de masă, prime anuale / ocazionale și reduceri la servicii medicale;
* Bonusuri de performanță;
* Mediu de lucru plăcut, program de lucru în ture;
* Pentru anumite posturi transportul este decontat.
Potrivit informațiilor publicate pe siteul undelucram.ro de foști sau actuali angajați de la Altex, un angajat full time din Alba Iulia, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în 2016 un salariu lunar net de 870 de lei plus tichete de masă în valoare 180 de lei pe lună, precum și un bonus cuprins între 100 și 300 de lei pe lună la atingerea targetului.
Conform siteului menționat, salariile de la depozitul din Chiajna erau următoarele (în martie 2016):
– manipulant/piker 1.200 – 1.400 de lei + bonuri de masă
– stivuitorist 1.400 – 1.700 de lei + bonuri de masă
– verificator – 1.800 de lei + bonuri de masă
Salariul unui angajat pornește de la 1.080 de lei și ajunge până la 1.600 de lei cu bonusurile de performanță, a mai scris pe forum un angajat Altex în septembrie 2016.

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*