Maidanezii vor putea fi eutanasiaţi.

0

Caini vagabonzi sunt o mare problema, si implicit un mare pericol public.  Doar in  Capitala sunt: Datele centralizate la spital arată că în 2010 a fost înregistrat un vârf al numărului de cazuri de persoane muşcate de câini, acesta ajungând la:
„În 2009 au fost 762 cazuri, în 2008 – 673 de cazuri, în 2007 – 559 de cazuri, în 2006 – 548 de cazuri, în 2005 – 798 de cazuri, iar în 2004 au existat 694 de cazuri” potrivit  datelor facute publice de Matei Balș azi in primele 9 luni a anului 2011: Aproximativ 10.000 de persoane se prezintă anual la Centrul Antirabic din cadrul Institutului de Boli Infecțioase „Matei Balș Atentie doar in Bucuresti, Ne putem imagina ca in toata tara numarul victimelor este de cel putin 25 mii de persoane.

Pana acum toate partidele au folosit acesta problema in campanile electorale.  Si implicit intro afacere in care sunt implicati parlamentarii,senatori,primari  etc. Chieltuiala zilnica pentru  intretinera  unui singur caine  vagabond aflat intr-un adapost al statului. este de 10 lei ,Banii provin  bineinteles de la contribuabili. adica in mare parte de cei care sunt victimele acestor caini.
Azi sa votat in Camera Deputaţilor legea privind eutanasierea cainilor vagabonzi. În favoarea legii s-au înregistrat 168 voturi, în timp ce 111 deputaţi au fost contra, iar 14 s-au abţinut.
DAR: acesta hotarare este luata de fiecare primarie individual: Legea privind gestionarea câinilor fără stăpân, care permite inclusiv soluţia eutanasierii animalelor dacă autorităţile locale o consideră oportun,
Ne putem imagina ca in cele mai multe cazuri acesta  solutie nu va fi luata pentru ca primaria va pierde bani facuti cu acesti caini,(interesele sunt foarte mari)
ATENTIE, imagini socante cu poze cu oameni muscaturi de caini!


Am o asemenea reclamatie facuta de un cetatean din sighisoara la primarie,initial au fost facute  reclamatile telefonic la primarie, si militia locala, toate fara rezultat, Acea persoana a fost personal la medicul veterinar care se ocupa de acesti caini, si a primit un raspuns halucinant citez: „Caini vagabonzi sunt o afacere. iar viata unui copil  este mult mai ieftina,decat a unui caine,, Acea persoana a depus o reclamatie scrisa la primarie, dar inca nu a primit un raspuns oficial in aceasta privinta. cu toate ca normal trebuia sa primeasca un raspuns pana azi. Am o copie a reclamatiei, cat si a nr. de inregistrare a reclamatiei,  astept ca reclamantul sa primesca un raspuns  de la cei responsabili. pentru a posta acest caz.

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*