Malpraxisul medical legal si garantat in Romania!!!!!

0

Sistemul de sanatate din Romania este unul corupt.Iar”medicii” care il populeaza sunt niste spagarii ordinarii,si niste criminali imputiti, GARANTAT Ministerul Sanatati & Colegiul medicilor care sunt vidanjele acestor porcii numiti medicii.prin curatarea kkt-ului facut de ei. Daca exista un spagar ordinar care se simte lezat de ce am spus eu. Dovezii in cele afirmate.
Multi oamenii au murit pe mana acestor javre  imputite dupa ce leau lu-at banii (spaga) dupa care iau bagat in mormant,sau iau nenorocit pe viata. Nu au fost condamnati decat vreo doi la puscarie cu suspendare. cateva ex. Ciomu, Traian Ursu,Mihail Stoica,Romeo Dumitrescu etc. la nesfarsit….. Sau doar cu o diminuare de  salar pentru 1-3 luni cu 5% ->15%. (ii durea pe ei in cur de acea diminuare de salar, care sunt doar maruntisi, spaga find temelia) Dovezii
Caz-ul 1; Viaţa unui copil este plătită, pe cale administrativă, doar cu o diminuare a salariului cu 10%. Se întâmplă la Târgu Cărbuneşti, în Gorj, unde doi medici de gardă sunt acuzaţi că nu au intervenit la timp pentru o naştere, iar fătul a murit asfixiat. Părinţii copilului mort speră ca procurorii şi reprezentanţii Colegiului Medicilor să ia măsuri mai aspre decât conducerea Spitalului. Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Caz-ul 2 : Institutul de Medicină Legală Mina Minovici a transmis rezultatul analizelor toxicologice ale adolescentei de 17 ani, moartă la Spitalul din Târgu-Jiu în luna august. Concluziile legiştilor confirmă suspiciunile părinţilor: Raluca Tulic a decedat ca urmare a administrării antibioticelor, fără o testare prealabilă pentru a se vedea dacă este sau nu alergică. Citeste mai mult pe REALITATEA.NET:
Caz-ul 3: Vicepreşedintele Colegiului Medicilor Gorj, dr. cardiolog Gheorghe Huidu, va fi cercetat pentru ucidere din culpă după ce un pacient al său a decedat ca urmare a tratării cu un medicament care necesita o atentă monitorizare de care bolnavul n-a avut parte pentru că medicul a omis să-i specifice că are nevoie. După patru luni de tratament corpul acestuia a cedat şi după cinci zile de comă bolnavul a murit. Dr. Huidu nu are mustrări de conştinţă şi spune că nu e vina lui mai ales că bolnavul consuma alcool şi n-a ţinut cont de sfaturile sale.Link articol
Daca se da o cautare pe googel veti descoperi vreo cateva mii de cazuri.Tupeul jegos al acestor javre imputite este fara limite. Ia priviti aici tupeu jegos:
ACUZATII: O adolescentă de 17 ani a decedat în secţia ORL a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu. Tânăra fusese internată pentru o intervenţie chirurgicală de scoatere a amigdalelor, urmând ca săptămâna aceasta să fie operată. A decedat subit, iar familia tinerei reclamă faptul că aceasta a murit după ce i-a fost făcută o injecţie. Citeste mai mult pe Realitatea:
Tupeul JEGOS: În cursa pentru şefia Colegiului Medicilor Gorj s-au înscris 33 de medici, printre care şi Gheorghe Stanciu, Rodica Dârnu, Constantin Pălivan şi Gheorghe Neaţă, toţi patru cercetaţi de procurori în “Cazul Tulic”,Primul tur al alegerilor s-a desfăşurat în luna octombrie, însă, din cauza prezenţei scăzute la vot, rezultatele nu au fost validate. Turul doi va avea loc între 24 şi 26 noiembrie. Citeste mai mult pe REALITATEA:
Deci se pare ca sanatatea in romania este un S.R.L  al „medicilor” Daca vreti sa fiti bine tratati de bolii. mergeti in orice tara din africa,(evitati ROMANIA)
1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*