pretzmic.ro
casarusu.ro/

- Advertisement -

starshiners.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Mama românului mort după vaccinarea cu AstraZeneca cere aflarea adevărului cu lacrimi în ochi: „Nu suferea de probleme de inimă!”

eurogsm.ro

- ADS -

Durere fără margini în familia gorjeanului mort după vaccinarea cu o doză de AstraZeneca din lotul retras din cauza reacțiilor adverse. Mama bărbatului vrea să afle adevărul în cazul morţii fiului ei despre care susţine că nu suferea de nicio boală cardiacă.

„Copilul meu! Nu ştiu dacă a murit din vaccinul ăsta, eu ce să mai zic. Ştiam că merge să se vaccineze. Şi eu am făcut. Am făcut Pfizer.

Nu suferea nimeni de probleme de inimă din familie. Nu am avut probleme cardiace in familie.

Nu am vorbit cu nimeni nimic de la DSP, au zic că nu ştiu”, a spus mama bărbatului, la Antena 3.

Bărbatul de 47 de ani, din județul Gorj, care a murit pe 1 martie, la două zile după ce a fost vaccinat împotriva coronavirusului, a primit ser din lotul ABV2856, retras de la vaccinare, după reacțiile adverse trombotice în Italia.

Gorjeanul s-a vaccinat la un centru din Bumbeşti-Jiu în 28 februarie. Potrivit CNCAV, în urma triajului medical, efectuat potrivit protocoalelor medicale, nu au fost indicate probleme cronice de sănătate, iar după administrarea dozei de vaccin, conform procedurii, bărbatul a rămas în spaţiul de supraveghere timp de 15 minute, fără a prezenta modificări ale stării de sănătate, ulterior părăsind centrul de vaccinare.

Coordonatorul Comitetului Național de Coordonare a Activității de Vaccinare (CNCAV), Valeriu Gheorghiță, a declarat, vineri, la Aleph News, că nu există legătură între vaccinarea bărbatului din Gorj, care a murit, și faptul că a primit ser din lotul retras din cauza reacțiilor adverse.

Valeriu Gheorghiță a declarat, la Aleph News, că bărbatul decedat în Gorj, după ce a primit ser din lotul ABV 2865, suspendat după ce în Italia s-au raportat reacții adverse de natură trombotică, a suferit un infarct miocardic și nu există legătură între vaccinare și deces.

VIZUALIZAT 23 ori,
 acai berry 900 apteka
 
Citește și

Lasă un răspuns