pentrucasamea.ro

- Advertisement -

fashiondays.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Marinescu Juiseaza!!: Un copil de şase ani omorât de un câine la Suceava.

eurogsm.ro

- ADS -

Exista in romania o specie de „om” numit Marius rahat de caine. Acest”animal” ca tot protejeaza animalele, are un tupeu jegos incredibil. El abia asteapta sa mai moara cineva muscat de caine, pentru  a mai apare la Tv.si a vomita la tv,Domne atat jeg, ordinar nu am mai vazut intr-un om. Acest „imputit”

Azi in suceava un copil. a fost omorat de caini vagabonzi.

„Copilul se deplasa spre locul unde lucra tatăl lui. A fost atacat, din spusele oamenilor, de un câine negru. Pe la ora 10.30 a avut loc incidentul. Am sunat de un vecin de-al lor. Copilul urma să împlinească şase ani în 6 aprilie. Provine dintr-o familie mai necăjită. Mai are un frăţior în clasa a doua”, a declarat Dan Chidoveţ, primarul comunei Dărmăneşti, la Realitatea TV.

Decesul copilului a fost provocat de mai multe muşcături în zona gâtului, conform informaţiilor oferite de IPJ Suceava.

„În jurul orelor 10.30, a fost semnalat prin 112 că în afara comunei Dărmăneşti, în afara satului Călineşti, la circa 100 de metri de casele de locuit, se află trupul unui copil de circa şase ani. În momentul de faţă echipa operativă se află la faţa locului şi desfăşoară cercetări”, a declarat Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava.  Sursa

melimeloparis.ro

In secunda 2. acest ….., a fost prezent la toate posturile Tv. Si acuza pe toata lumea. De la primar, parinti copilului, basescu etc. Acest …,  mai spunea, ca in realitate copilul nu a fost omorat de caini, ci ori, de un tractor, masina.  de un pedofil, sau de o alta persoana. Dupa care a fost sfasiat de caini.

Nu am reusit sa inregistrez emisiunea, dar daca voi reusi sa fac rost de inregistrare o voi posta. Eu ma intreb, oare daca ar fi omorat copilul lui, de caini tot asa ar face? Cu toate ca am dubi, ca este in stare sa aiva copii.

Acest articol, in afara de stirea cu moarte copilului, este un pamflet si trebuie tratat ca atare,

VIZUALIZAT 24 ori,
 acai berry 900 apteka
Citește și

Lasă un răspuns