Masonul Sorin Frunzăverde, condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare în dosarul „Voturi pentru Iohannis”

0

frunzaverde-stat-politienescMagistraţii Curţii de Apel Timişoara au decis, miercuri, menţinerea sentinţei date în ianuarie de Tribunalul Caraş-Severin, care îl condamnase pe Sorin Frunzăverde pentru folosirea influenţei în vederea obţinerii unui folos necuvenit, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 13 din Legea nr.78/2000, la doi ani de închisoare cu suspendarea executării pedepsei pe durata unui termen de încercare de patru ani.
Totodată, Curtea de Apel Timişoara a decis să-l oblige pe Sorin Frunzăverde să urmeze cursuri de reintegrare în societate, organizate de serviciul de probaţiune.
Sentinţa magistraţilor Curţii de Apel Timişoara este definitivă.
Sorin Frunzăverde a fost trimis în judecată de DNA, în vara anului trecut, pentru folosirea influenţei politice.
Potrivit anchetatorilor, fostul şef al CJ Caraş Severin i-a cerut adjunctului său de la consiliu, Ionesie Ghiorghioni, şi el inculpat, să îi convingă pe primarii din judeţ să obţină cât mai multe voturi pentru Klaus Iohannis, candidatul sprijinit de PNL la alegerile prezidenţiale din 2014. În caz contrar, Frunzăverde ar fi susţinut că nu va mai aloca fonduri de la Consiliul Judeţean localităţilor respective.

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*