Poate uni deja stiu ca 80% din mancarea existenta in romania, si nu numai, este un mare kkt, In special mancarea de la la marile restaurante, Fast food etc ele sunt frumos ambalat si brenduite. In acest fel kkt-ul ajunge un brend, cautat de oamenii,
Eu am o parere foarte proasta despre acestea, marele McDonald’s. este unul din aceste …., Ia priviti ce mananca oameni, Sa nu ne facem ilizi ca in romania este mai bine, eu zic ca este mai rau.
Compania McDonald’s a renuntat sa mai folosească hidroxidul de amoniac, ingredientul principal din cărnea cu care se fac burgeri. Ei spun ca acesta carne era folosita doar in burgeri din SUA. (eu nu cred) Acesta carne este obţinută în felul următor: resturile rămase după procesarea cărnii erau amestecate industrial, iar rezultatul era o „mâzgă roz”, folosită ca mâncare pentru câini.
Pentru a face „carne”mâzgă roz” comestibilă pentru oameni, producătorii o tratau cu hidroxid de amoniu, o substanţă toxică, întâlnită în multe produse de curăţare.
In acest fel se obtinea carnea din burgeri de la McDonald’s.
Acesta metoda este folosita si in fabricarea Crenvustilor,(adica resturi ramase,si tratata cu acest „condiment”
Pofta Buna!!