pentrucasamea.ro

- Advertisement -

fashiondays.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Micii expirati in hipermarket la timisoara!

eurogsm.ro

- ADS -

Se stie ca in proportie de 60% alimentele din hipermarketuri sunt expirate, si reambalate, spalate cu otet, sau carnea macra, tocata si facuta carne tocata, sau carne de mici, si mai sunt cazuri, in care alimentele stricate, din acel hipermarket, sunt preparate si vandute ca mancare gatita, sau chiar la restauranturile din acel hipermarket.

Protectia consunatorului. si Directia de Sanatate Publica in proportie de 80% sunt complici. Din aceste magazine marii, spagile sunt imense.

Pe nimeni nu intereseaza da sanatatea cumparatorului, doar profitul vanzatorului, si spaga celor care ar trebui sa controleze. Un moment prielnic, de a vinte cantitati mari de carne stricata, este in general cand este inghesuiala.Iar acum de Paste, este un moment prielnic.

melimeloparis.ro

Azi a aparut pe Sfanta RealitateaTV. un articol primit, de la un cititor. Titlu de 3 metei:

„Micii din viitor”: Un hipermarket vinde carne de mici produsă peste 11 zile FOTO

Situaţie incredibilă într-un hipermarket din Timişoara. Deşi suntem abia în 14 aprilie, la vânzare se găsesc mici care teoretic ar fi produşi peste două săptămâni.

Din imaginile trimise de un telespectator Realitatea TV se vede că pe eticheta ambalajului micii au data de fabricaţie 25 aprilie 2012.

Nu uitaţi, dacă aţi fost martorul unui eveniment inedit care poate deveni o ştire, ne puteţi trimite imaginile pe adresa martor ocular @ realitatea.net sau pe portalul realitatea.net, la rubrica martor ocular. sursa

Problema este, ca in titlul de 3 metri, lipseste numele acelui hipermarket, acel nume lipseste si din continutul articolului. Nu imi vine sa cred, ca cel care a trimis acel video, si mesaj, nu a dat numele hipermarketului. Dar cum in proportie de 90% trusturile de presa, au ca scop, manipularea, si santajul, Putem doar banui motivul pentru care nu sa facut public numele acelui hipermarket .

Sa nu uitam de avertizmentul dat de: ANPC avertizează: produse traditionale false! doar ca au uitat sa dea si detali, pentru ca consumatorii, sa stie de ce sa se fereasca.

Sa nu spuna cineva, ca acei mici nu sunt expirati de ceva timp, pur si simplu sa schimbat eticheta si sa gresit, data fabricatiei.

Toate astea, sunt rezultatul coruptiei generalizate a institutilor din romania.
VIZUALIZAT 36 ori,
 acai berry 900 apteka
Citește și

Lasă un răspuns