Mihaela Popa ABANDONEAZA corabia care se scufunda.

0

Politica este o curva.  In romania doctrina de partid este jaful national,  pentru a ajunge la os, astia fut, si pe masa. iar daca vad ca nu merge la partidul de dreapta, merge la cel de stanga, pentru ca interesul este unul singur, Sa isi pastreze scaunul moale, salarul, si imunitatea, pentru a putea fura cum vor muschi lor. Iar pentru prosti care au votat le da o mumu. lunga sa ajunga!
Senatorul Mihaela Popa a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă la Iaşi, că a decis să plece din PDL, principalul motiv fiind lipsa exerciţiului democratic. La conferinţa de presă de la Iaşi au participat şi vicepreşedinţii PNL Sorin Frunzăverde şi Relu Fenechiu.

Digetul din mijloc este pentru poporul ROMAN!

„Mi-am dat demisia dintr-un Birou Permanent care a fost acceptat, nu ales prin vot liber”, spunea, la acea vreme.
Totodată, Popa a subliniat faptul că nu poate fi construită o democraţie reală fără a avea un exerciţiu democratic în partidul de guvernământ.
Asa se face ca USL a mai acaparat niste mincinosi din PDL. si dupa cum chiar cei le la USL ii caracterizeaza mafioti. in acest fel, mafioti PDL sunt acum curati dupa o partida de lins in cur, din parte membrilor, si a lingatorilor de cur profesionisti platiti,
Lolec si Bolec  poate acum sa doarma linistit, si sa sarbatoreasca pentru ca au majoritatea in senat.

UDMR – 8 senatori.                                                                                                                    

UNPR – 13 senatori.
În total, coaliţia are 65 de senatori.
PSD – 41 de senatori
PNL – 26 de senatori
În total, opoziţia are 67 de senatori.
Sobolani abandoneaza nava cand este in deriva. Acesti sobolani, acum  ceva timp. au fugit la PDL iar acum fug la USL. acesti „jegosi” ar trebui bagati la puscarie pe viata, cu tot cu progeniturile lor ·ordinare”

Si sa nu uitam de scandal iscat intre acesta …, Dan Sova(USL)  si Mihaela Popa(PDL)  In pauza unei emisiunii,Dan Sova a vomitat”‘O sa va calc in picioare. O sa aflu eu ceva despre dumneavoastra...’
Eu ma intreb ce a descoperit SOVA?, ce dosare? Oare asta sa fie adevaratul motiv  al fugi catra opozitie?  curatarea unor infractiuni?
1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*