Mihail Boldea: Nu vreau să ajung pe mâna autorităţilor din Kenya

0

Dupa cum tot spun eu. Daca vrei sa ai parte de o justitie corecta, Mergi in orice tara din africa. Pentru ca cea din romania este in proportie de 99% corupta. Si in proportie de 99,99% aservita politic.
Cum Mihail Boldea. stie ca daca pica pe mana justitiei din africa. risca sa fie condamnat pentru faptele lui. Vrea sa vina in romania. unde are sanse de 100000%  sa scape bazma curata.  Datorita justitiei romane.

Ia priviti ce a declarat acest …, Se pare ca ii tataie curu.
„Preşedintele are dreptate. Aşa voi face, nu vreau să ajung pe mâna autorităţilor kenyote fiindcă nu-mi doresc acest lucru. Vreau să merg la consulat cum ajung la Nairobi şi o să rămân acolo până când o să am biletul de avion, în condiţiile în care, am înţeles, că sunt dat pe Interpol (…) Merg la consulat pentru a mi se face formele consulare ca, apoi, împreună cu consulul să-mi iau bilet de avion, să fiu însoţit la avion şi să mă întorc în ţară. Nu aştept autorităţile din România, vin eu. Autorităţile române sunt reprezentate de consul. Ajung la consulat, fac rezervarea la avion, mă urc în avion şi vin. Am nevoie de hârtii de însoţire în condiţiile în care sunt urmărit internaţional”, sursa 
Dupa parerea mea. acest caz va avea urmatorul traseu.
Acuzatile de dosar politic.
1) Revenirea in tara a lui Boldea.
2) Arestarea lui pentru 24 de ore.
3) Eliberarea lui, pentru ca are matreata.
4) Tinerea presei in, acest mare fas, inca vreo 2 saptamani.
5) Boldea va fi gasit nevinovat.
6) Candidatura lui la ministerul justitiei.
7) Actionarea in judecata a statului roman. pentru patarea imagini lui curate
 
 

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*