casarusu.ro/

- Advertisement -

starshiners.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Mint Security Essentials-„GARANTAT 100% antivirusul perfect”

eurogsm.ro

- ADS -

Daca pana  acum, toti se luptau pentru a  avea un antivirus, gen Bitdefender,Kaspesky.F-secure,G-data, Eset, Avast, Avira, etc, si se cautau licente in draci pe internet pentru ele, De acum nu mai este nevoie. si sunt sigur ca pirateria va fi eradicata, Iar toti producatori mentionati mai sus vor da faliment, si se vor ruga de noi intrati pe piata sa le dea ceva de mancare

Acum sa lasam vrajeala. si sa trecem la oile noastre, in acesta zi se numeste;Mint Security Essentials, Care a fost descoperit de mine, cand am cautat pe net  ceva despre Microsoft Security Essentials din lene(sunt un nesimtit)  am scris doar Security Essentials. si am avut surpriza sa dau peste acesta pagina Softpedia.com Cand am vazut acesta minunatie de antivirus. am hotarat pe loc, sa renunt la Kaspersky.si sa trec la el . si uitati ce a iesit:

Dupa descarcare am rulat exe. din acel folder,(este portabil)  si a gasit 2 infecti, pe una din ele nu am reusit s-o gasesc, Dar cea gasita este fiserul csrss.exe, pe care l-am urcat pe VirusTotal.com. si detectia lui este ZERO,  la fiecare scanare detecteaza acel fiser ca find virusat.

Pana acum, nu este detectat ca virus,Dar nu este exclus sa fie pe parcurs, Find frate cu  ATV Guard Antivirus care au aceieasi mama Indonezia,

Caracteristici:

  • Acest antivirus  are denumire asematoare cu  Microsoft Security Essentials

 

melimeloparis.ro
  • Foloseste iconul de la . HijackThis
  • Siteul oficial este unul foarte performant, si este oferit de Blogspot( acum daca ne gandim ca este criza, nu este nimic rau in asta)
  • Numele de domeniu este gratuit: http://www.mint-se.co.cc/
  • Este garantat, si promovat de Softpedia, Din acest motiv am incredere, si am renuntat permanent la Kaspersky, si am trecut la aceasta minunatie de virus(pardon Antivirus)
  • Nu  o sa aveti probleme cu actualizarile, pentru ca ele sunt inexistente,

Tind sa cred ca europa va fi invadata de aceste produse, cu complicitatea acestor intermediari, care ii promoveaza, am descoperit cel putin 50 de asemenea produse care sunt promovate, si nu au nici macar banalul Eicar TEST nu la trecut. Eu nu imi pot imagina, cum poate cineva sa spuna ca a testat un asemenea soft si si iti pus stampila pe el ca sigur?

Acest antivirus este promovat in acest moment,doar de softpedia, ca intermediar, mare, Fiserul este hostat pe diverse servere de file share.

Acest „antivirus” nu are detectie, dar nu se stie pe viitor, Deci mare atentie la ce antivirusi folositi,

 

O recomandare personala, Nu aveti incredere in intermediari, (nu le mai dau numele voi face un articol pe acesta tema)

 

VIZUALIZAT 33 ori,
 acai berry 900 apteka
Citește și

Lasă un răspuns