Mircea Banias dezerteaza la PC.Acum este curat!!

0

Politica este o curva.iar in romania  nu exista doctrina de partid,Singura doctrina este jaful national, Daca furi si esti in patul dujmanului, faci parte din mafia portocalie,Daca vi la noi, te lingem in cur si esti curat.

Mafia din Portul Constanta, este curata daca trece la USL.

Azi a aparut o stire. Senatorul Mircea Banias a anunţat azi, că pleacă din PDL pentru a se alătura(PC). El a mai declarat:

„Mi-am dat demisia din PDL pentru că am constatat că prăpastia care se cască între români şi actuala guvernare este din ce în ce mai mare”.

Eu din acest citat inteleg cam asa. Si spun un banc.Tigane arde satul,Ma pis pe el, ma mut in altul
Cam asa face acest nene,Pica PD-L merge in PC.

Nimic anormal, este o practica intre curve, azi cu unu, maine cu altu,in functie de profit/interes. Dar imi aduc aminte de ce spune USL. pe un blog patronat de ei.
Locotenent al Mafiei PDL Constanța
Este pus oficial sub acuzare de DNA. Este învinuit în dosarul privind vânzarea unor motoare industriale de la UCM Reşiţa firmei lui Said Baaklini, achiziţie ce a condus la o restituire de TVA în valoare de 60 milioane Sursa
Acum bani furati, intra in USL, ponta,antonescu, vor juisa de fericire
Sa nu creada cineva, ca acel blog este facut de un om de rand, nu, ala este facut de cineva din actuala USL,
Acum poate vine iar imbecilu ala de la de la USL, sa imi spuna ce legatura are PC, cu ce spune Ponta,Antonescu, Iti raspund mai kkt cu ochi, Cand iti iei o nevasta, iti iei si pacatele iei,

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*