Miting la Cotroceni! cade „dictatorul”?

0

 
1) Oamenii s-au adunat în jurul orei 18.00 în Piaţa Universităţii, pentru susţinerea lui Raed Arafat, informează MEDIAFAX. Ei au scandat „Jos Băsescu”, cerând trecătorilor să li se alăture. Totodată, oamenii strigă lozinci de susţinere pentru medicul Raed Arafat şi pentru SMURD. Protestul nu este autorizat.
2) Peste 500 de persoane s-au adunat, vineri seară, în jurul orei 19.00, în Piaţa Sfatului, din Braşov, pentru susţinerea lui Raed Arafat, într-o acţiune neautorizată, la ora transmiterii acestei ştiri manifestaţii, care s-au îmbrâncit cu jandarmii, îndreptându-se spre sediul Prefecturii.  REALITATEA. 
3) La Timişoara Aproximativ 200 de persoane participă, vineri seară, în Piaţa Victoriei din Timişoara, la un miting pentru susţinerea lui Raed Arafat, manifestarea neautorizată fiind anunţată prin intermediul reţelelor de socializare,
Printre manifestanti,au fost si membri PSD,PNL,PC.USL,
Un fleac, nu se poate face nimic,crima organizata conduce romania.. Iar majoritatea poporului este un rahat pentru ei,interesele lor financiare sunt mai presus de toate!!
 
 

2 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*