Modificarea Constituției: Klaus Iohannis ar putea rămâne la Cotroceni până în 2032!

0

În ciuda tuturor crizelor cu care ne confruntăm, liderii puterii au adus în capul listei de priorități un proiect de modificare a Constituției, care ar putea schimba forma de guvernământ a României de la Republica Semiprezidențială, cum este în prezent, la cea de Republică Parlamentară.

 

Acest pas ar putea exclude limita de două mandate ale unui Președinte.

În cadrul podcastului EVZ Capital Cristache & Cristoiu, jurnalistul Ionuț Cristache a emis o ipoteză de lucru în care actualul președinte va îmbătrâni în funcție la Palatul Cotroceni.

După două mandate, unul și jumătate, sunt două practic pentru că nu i se poate întâmpla niciun accident, mai ales cu coaliția asta, eu cred că merită cel puțin încă două mandate de Președinte după ce modificăm Constituția. a adăugat Ionuț Cristache.

„Nu vi se pare că e singurul președinte care pare foarte preocupat de ce va face după?”

„Nu vi se pare că e singurul președinte care n-a avut parte în viața lui de nicio opoziție, de cel mai mic disconfort. Iliescu, la un moment dat, s-a certat cu Năstase, Constantinescu cu coaliția aia tulbure și vai de capul ei, schizoidă, Băsescu cu USL…

A venit Klaus Iohannis, a zis ce avem noi aici, o  mașinărie de război invincibilă, perfect, să-i punem fundiță și să ne folosim de ea.

 

Asta e perfecțiunea acestui om că nici măcar pentru asta nu a trebuit să-și bată capul. A venit, a găsit un scaun, s-a așezat pe el, dintr-o dată au început să intre generalii pe ușă”, a spus Ionuț Cristache.

O altă îngrijorare a celor doi jurnaliști este dispariția subită din lumina reflectoarelor a lui Dacian Cioloș.

Dacă în ultima perioada s-a lansat zvonul că va rupe USR și că își va face propriul partid, astăzi nu avem niciun indiciu că acest lucru se va întâmpla cu adevărat.

„Cred că omul ăsta s-a consumat singur de prea multe ori. A fost prea puțin în prea multe funcții.

Prea puțin la Palatul Victoria… știți când te perpetuezi într-o funcție, 4 ani – premier, până și din greșeală faci niște lucruri.”, a subliniat Ionuț Cristache.

După ce a câștigat șefia USR în fața lui Dan Barna la congresul din toamna trecută, Dacian Cioloș și-a dat demisia la începutul acestui an.

59 afisări
Sursa: capital.ro

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*