Motanul Felix : RCS a retras abuziv posturile Intact Media Group

0

Dupa ce RCS$ RDS a scos vitanzele de pe reteua de satelit, varanul si lingai de cur reactioneaza, sa vedeti ce au iesit de la naftalina. lingaii de cur, si sugaci de partid profesionisti, sa vedeti revolta pe situl lor, toti sunt revoltati, cata lume plange dupa un WC!
Divizia TV Intact Media Group îşi manifestă dezacordul privind practicile necomerciale  ale  RCS/RDS. Compania de cablu a decis , fără a îşi informa în prealabil partenerii sau abonaţii , să scoată de pe platforma de satelit posturile Antena1 şi Antena3, începînd cu ora 00 a zilei de 20 aprilie.

Intact se află în discuţii pentru distribuţia în reţeaua Digi a posturilor din grup  încă din martie anul curent. RCS a refuzat să încheie un acord cu grupul media, motivând că posturile în cauză au fost declarate libere la retransmisie. Obligativitatea retransmisiei posturilor listate must carry este valabilă doar în reţelele de cablu. Conform prevederilor art.82 alin.1 din Legea Audiovizualului şi art.13 alin 3 din Decizia CNA nr. 72/2012, principiul must carry nu se aplică pentru  reţelele de satelit, retransmisia în acest caz facându-se în baza unui acord comercial între radiodifuzori şi distribuitori. Compania de cablu demonstrează astfel că nu cunoaşte Legea audiovizualului , pretinzând Grupului Intact  să îşi distribuie conţinutul posturilor tv în regim de gratuitate,  chiar  în situaţia în care există alte prevederi legale care reglementează transmisia pe satelit. Reaua credinţă dovedită de RCS-RDS în relaţia cu Intact şi abonaţii săi este cu atât mai pregnantă cu cât posturile străine sunt retransmise pe sume considerabile, în condiţiile în care audienţa şi relevanţa naţională a acestora sunt semnificativ reduse faţa de posturile Intact.
Intact Media Group ajunge astăzi la peste 10 milioane de români, printr-un un portfoliu puternic de brand-uri de referinţă în televiziune, presă scrisă, radio, online şi producţie, printre care Antena1, Antena 3 ,Jurnalul National, Radio ZU sau gsp.ro. sursa haznaua 3
 
Sa nu uitam ca, atunci cand a fost  retrasa licenta OTV, toti „jegosi” din presa au avut orgazm, si se bucurau, acum este si randul lor, sa ma urinez pe ei, cu haznalele lor cu tot.

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*