NICIUN medicament din lume NU vindecă vreo BOALĂ! Te tratezi de una şi creezi ALTE DOUĂ boli

0
Unul dintre cei mai renumiți “diagnosticieni din lume”, medic naturopat de origine română, Cristian Răchițan a dezvăluit câteva detalii cel puțin surprinzătoare din tainele meseriei sale, cu ocazia unei vizite pe care a făcut-o de curând în România.
Cristian Răchițan este o figură celebră printre medicii de peste ocean, stabilit de peste 30 de ani la New York și a avut ca pacienți nume grele din showbiz-ul american, precum Barbara Streisand ori Mel Gibson, și de asemenea, politicieni renumiți.
Medicul român susține, din experiența sa de-a lungul anilor printre pacienți, că  “niciun medicament din lume nu vindecă vreo boală”, explicând totodată că stresul este a doua cauză a îmbolnăvirilor.
“Niciun medicament din lume nu vindecă vreo boală, este o noţiune total greşită. Un medicament compensează, ajută corpul să ducă boala, dar nicidecum nu vindecă. De exemplu, o persoană care are hipertensiune arterială ia medicamente toată viaţa şi cu timpul trebuie să crească medicamentele pentru că cele pe care le-a luat anul trecut acum nu mai lucrează, trebuie să ia unele mai puternice. De ce? Pentru că între timp boala e evoluat, a avansat. Bietul doctor nu a învăţat să vindece o boală pentru că ştiinţa medicală nu ştie să vindece boala. Mă refer la partea bio-chimică. Ştie doar să te ajute să duci boala, să ajute corpul să facă faţă bolii respective, dar nicidecum să vindece boala.

Bill Gates recunoaşte că vaccinurile sunt folosite pentru reducerea populaţiei la nivel mondial

Medicamentele au devenit atât de agresive şi efectele negative sunt atât de mari, încât te tratezi de una şi creezi alte două boli. Şi ca să neutralizezi simptomatologia celor două boli noi pe care le creezi trebuie să iei alte doctorii, care creează alte boli. Şi intri într-un lanţ, care este îngrozitor de complicat”, a declarat medicul român stabilit în Statele Unite ale Americii.Medicul Răchițan a vorbit și despre condițiile de trai din România, despre faptele de corpție din țara noastră și despre stresul cu care ne confruntăm zi după zi, factor ce ne afectează sănătatea mai mult decât am crede.“Orice afecţiune are întotdeauna două cauze, niciodată una singură. Întotdeauna, cea de-a două cauză este stresul, iar cauza primară sunt anormalităţi în general la nivelul structurii. Stresul este jumătate din absolut orice boală, poate uneori chiar mai mult. Simplu, am spus mai înainte, încearcă să faci ceea ce trebuie să faci, nu ceea ce vrei să faci. Vezi ceea ce simţi că te împlineşte, ce simţi că-ţi place, ceea ce simţi că este bine pentru tine. Atunci nu te stresezi. În clipa în care intri în conflict cu probleme de personalitate, mândria, gelozia, lăcomia, meschinăria, necinstea, atunci aceste conflicte denaturează calitatea gândirii şi deciziile luate nu sunt cele mai bune. Ele înrăutăţesc calitatea vieţii”, a explicat Cristian Răchitan.Cristian Răchițan este neturopat-esteopat și ocupă o poziție în top 5 ,,cei mai buni diagnosticieni din lume 
1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*