O boala misterioasa care transforma în zombie copiii din Africa

0

Acum cateva minute a aparut o stire. in care se spune asa.
O boală misterioasă face tot mai multe victime în rândul copiilor din Uganda, Sudan şi Tanzania. Boala îi transformă pe copii în zombi. Primul simptom al maladiei este somnul, copiii adormind brusc, chiar dacă nu sunt obosiţi.

Boala afectează copiii cu vârste între cinci şi 15 ani. Unii au murit în urma unor accidente pentru că au adormit şi au căzut în foc ori s-au înecat.
Maladia îi face pe micuţi să-şi piardă abilitatea cognitivă şi nu mai recunosc locurile şi persoanele, nici măcar pe părinţii lor. Unii au crize de epilepsie, alţii mor din cauza infecţiilor pentru că sunt malnutriţi şi slăbiţi. Crizele apar atunci când copiii primesc o mâncare care nu le este familiară sau atunci când se schimbă vremea.
În nordul Ugandei, aproximativ 3.000 de copii au fost afectaţi de această boală. sursa
 
Nu este o boala misterioasa. Este fefectul testari de medicamente, pe tarile din lumea a 3-a. printre care se afla si romania. Daca chiar este cineva interesat, sa vada ce se intampla acolo. sa faca cercetari, la ce medicamente, alimente au primit in ultima perioada, Sau mai bine spus. cu min.5 luni. inainte de a izbucni acesta boala.
Sau mai usor. sa mearga sa intrebe  pe cei de la marile companii farmaceutice.
Sa nu uitam de  Infectarea populatiei de culoare cu sifilis. Transmiterea febrei galbene cu ajutorul tantarilor. Iradierea experimentală a noilor-născuţi. Si testarea gazelor toxice de lupta
 
Trebuie ca romani s isi faca griji. Pentru ca dupa atatia ani de experimente pe tarile din lumea a 3-a, nu se mai vad toate efectele. iar atentia acestor coorporati mondiale. au pus ochi pe romania.
1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*