casarusu.ro/

- Advertisement -

starshiners.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

O mama din BRASOV castiga de acasa 1300 RON pe saptamana si nu o sa credeti cum!!!

eurogsm.ro

- ADS -

mama_xxxV-ati gandit vreodata sa lucrati de acasa?

Monica Patrsacu din Cluj nu a crezut ca va lucra online pana cand curiozitatea a invins si a completat formularul simplu de comanda online. Foarte repede a descoperit secretul antidotului pentru recesiune si a reusit sa isi suporte financiar familia stand acasa cu cei trei copii ai sai. Iar acest lucru a fost extrem de usor. Si a fost foarte simplu, nu a trebuit decat sa urmeze instructiunile.

 

 

 

 

Am citit blogul Monicai luna trecuta si am decis sa scriu povestea ei in raportul nostru saptamanal, al consumatorilor. Intr-un interviu prin telefon mi-a spus povestea ei minunata despre cum a invatat totul, despre cum sa faci bani online de acasa. „Castig in jur de 4500-5000 RON pe luna lucrand de acasa. Este indeajuns incat sa acopere cat castigam la vechiul meu loc de munca, mai ales tinand cont ca lucrez doar 15-18 ore pe saptamana de acasa.”

melimeloparis.ro

Lucrul online a fost o adevarata salvare pentru Monica, dupa luni de zile de cautare a unui job si dupa esecuri repetate. „Mi-am pierdut slujba imediat dupa ce a lovit criza si aveam nevoie de un salariu stabil, nu eram interesata de tot felul de bazaconii gen ‘cum sa te imbogatesti rapid’ pe care le vezi pe internet. Acelea sunt astratex.roscheme piramidale in care te pun sa vinzi prietenilor si familiei lucruri. Cautam un mod sigur de a castiga bani pentru familia mea. Cea mai buna parte a lucrului online este ca pot sta acasa cu copiii. Datorita programului EnetSalary Romania le pot oferi copiilor mei copilaria pe care o merita.”

Am intrebat-o cum a inceput aceasta aventura care i-a schimbat viata. „A fost foarte usor, am completat un formular scurt si am comandat indrumatorul. Pretul platit pentru indrumator nu a fost deloc mare. Totul este foarte simplu, nu sunt o experta in computere, dar stiu sa utilizez Internetul, iar faptul ca nu stiu limba engleza nu o fost un impediment. Si nici nu trebuie sa vand ceva cuiva, nimeni nu trebuie sa cumpere nimic. Este foarte usor si o poate face oricine.”

Acelasi tip de platforma aparuta in ziarul Adevarul

 

 

VIZUALIZAT 398 ori,
 acai berry 900 apteka

Lasă un răspuns