pretzmic.ro

- Advertisement -


VIZUALIZAT 22 ori,
kitunghii.ro

- Advertisement -

starshiners.ro

- Advertisement -

O organizație LGBTQ vrea ca elevii să poarte fuste, atât băieții, cât și fete.

libris.ro

- ADS -

Organizația Stonewall îndeamnă școlile din Marea Britanie să ofere copiilor, indiferent de gen, opțiunea de a purta fuste sau pantaloni ca uniformă școlară .

Organizația britanică LGBTQ+ Stonewall, care este finanțată puternic de contribuabilii din Marea Britanie, îndeamnă profesorii să nu mai folosească cuvintele „băiat” și „fată”. În schimb, ei ar trebui să folosească sintagma „cursant”, conform liniilor directoare raportate de Daily Telegraph.

 

În plus, organizația care luptă pentru drepturile homosexualilor, lesbienelor, bisexualilor și transsexualilor îndeamnă școlile să ofere copiilor posibilitatea de a purta fuste sau pantaloni indiferent de sexul lor.

Organizația LGBT recomandă, de asemenea, școlilor să se transforme, să adopte o ideologie LGBT și să abolească reglementările de gen. Copiii ar trebui, de exemplu, să facă educație fizică împreună, indiferent de sexul lor și riscurile la care se expun, și să poată folosi vestiarele și dușurile în funcție de preferințele lor.

Stonewall a înființat un campionat al școlilor și colegiilor, care implică sute de unități educaționale și angrenează participanții care plătesc bani pentru acest antrenament, care le oferă apoi dreptul de a participa la concursuri în școli favorabile ideologiei LGBTQ+.

Fostul șef al Serviciului Național de Sănătate (NHS), Kate Grimes a acuzat recent organizația că „nu mai este compatibilă” cu valorile NHS. Potrivit acesteia, Stonewall amenință siguranța în NHS, susținând vestiare și dușuri comune pentru bărbați și femei, bărbați trans și femei trans. În plus, presiunea Stonewall pune în pericol libertatea de exprimare și libera dezbatere cu privire la aceste probleme, notează RMX.

VIZUALIZAT 22 ori,
 acai berry 900 apteka
 
Citește și

Lasă un răspuns