O romanca,a anuntat pe Facebook ca se sinucide

0

Azi o romanca,pe nume Andreei Ionescu a anunta pe pagina ei de Facebook ca se sinucide. Mesajul a aparut pe pagina ei de Facebook  in jurul orei 13. Femeia anunta ca vrea sa moara pentru ca viata ii este un calvar.
Nu am vrut sa scriu nimic despre acest subiect, daca nu observam cenzurarea numelor, celor acuzatii in scrisoarea de adio a Andreei Ionescu de catre RealitateaTV Motivul cenzurari numelor este unu cat se poate de clar, persoanele fac parte din PNL.

Stirea la realitatea suna asa

2. LAV  care a fost mentinuta in functie si acum este deputat datorita mie. Si care nu m-a lasat sa-mi castig painea pentru mine si familia mea.
3. FP din cauza caruia mi-am vandut casa si am ajuns in pragul saraciei. Incurajat de Varga, Prisacaru a deturnat fonduri de la primarii si nu mi-a platit lucrarile pe care le-am realizat pentru acestea lurari castigatoare, deturnand fondurile in folos propriu
4. IB, cu ascendenta fulminanta: Prefect de Bihor, Secretar General al Guvernului si acum primar al Oradiei. Acum lucreaza cu firme de familie si-a uitat vechii colaboratori care azi mor de foame.
5. AD, primar de Beius, care s-a folosit de informatiile mele pentru a ajunge in scaun si apoi nu mi-a platit lucrarea pe care i-am facut-o si pentru care a castigat finantare de 5 miliarde de lei vechi. Tot incurajat de Varga bineinteles.
6. IM tatal sotului meu un mos afemeiata de 95 de ani care nu ne-a putut intinde o mana de ajutor si practice ne-a lasat pe drumuri.
Pentru toate acuzele am dovezi care sunt pe hard discurile mobile, memoriile celor doua calculatoare pe care le utilizez.

Iar stirea pe ProTv, suna asa,

In mesaj, femeia acuza mai multe persoane ca i-au facut mult rau si au refuzat sa o ajute. Una dintre ele este Lucia Varga, deputat PNL si sefa a femeilor liberale. Parlamentarul a cunoscut-o pe Andreea Ionescu in 2007. Femeia a fost angajata de Varga in fucntia de consilier al acesteia dupa ce fusese data afara de la US AID.
Eu i-am intins o mana de ajutor cand a ramas fara loc de munca, am luat-o la mine la cabinet, dar in rest nu stiu nimic. Regret ca are probleme financiare, dar solutia nu este sinuciderea. N-am absolut nicio legatura cu partea ei privata, n-am absolut nicio legatura cu colaborarile ei, dar mi s-a parut si mie putin ciudat ca se dadea tot timpul fost colaborator al PNL.„, a declarat Lucia Varga, deputat PNL.

Sunt ferm convins ca daca, era vorba de membri PD-L tot al.3 lea cuvant era PD-L. Si normal se facea o comisie de ancheta, pentru a se discuta despre ei, Din comisie faceau parte toti sugaci abonati la RTV
Interviu cu femeia,

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*