O ţară mamă internă pentru maghiarii din România

0

Se stie ca politica este o curva! Cine practica acesta meserie, este o curva, cu km.de penisuri in toate gaurile. Asa se face in ultimi 22 de ani sunt in politica romaneasca asemenea curve, care se baga in patul celui care este la putere, si daca tot este la putere. si este posibil cu santaj,se poate obtine multe.
„Când am auzit că Partidul Popular Maghiar din Transilvania îşi ţine primul Congres la Miercurea Ciuc, mi-am spus că secuimea s-a reinventat. Ţinutul Secuiesc, după schimbările din ultimii 22 de ani, s-a reinventat şi el îşi va primi locul pe care îl merită. Dacă sarcina noastră este să obţinem autonomia Ţinutului Secuiesc, la fel avem sarcina să facem o ţară mamă internă pentru maghiarii din România”, a afimat preşedintele CNS, Izsak Balazs,

„Când am spus că se reinventează secuimea, m-am referit la Congresul PPMT, la Consiliul Reprezentanţilor Unionali şi la decernarea premiului „Gabor Aron”, acordat în memoria martirilor secui, evenimente care se petrec în această perioadă. Nu este accidentală nici această alegere şi nu degeaba am adus vorba despre martirii secui. În secolul al XIX-lea, când s-a ridicat monumentul eroilor martiri secui la Târgu Mureş, pe el a fost scris: „Opoziţie naţională, legală şi independentă”. Acesta a fost crezul pentru care ei şi-au dat viaţa, acesta este şi al nostru acum”, a afirmat Izsak Balazs.
Eu sunt ferm convinsa ca vor obtine ce vor, in foarte scurt timp. Iar romani din ardeal vor fi maghiarizati inca o data!!!!
 

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*