Ştiri de ultimă oră


VIZUALIZAT 14 ori

OFICIAL: Prezentatoareaa BBC Radio Newcastle a murit din cauza complicaţiilor provocate de vaccinul AstraZeneca

Rolul vaccinului AstraZeneca în cazul decesului unei jurnaliste BBC a fost confirmat / A murit din cauza complicațiilor provocate de vaccinul anti-Covid

Prezentatoareaa BBC Radio Newcastle a murit din cauza complicaţiilor provocate de vaccinul AstraZeneca, a concluzionat joi medicul legist, potrivit The Guardian, potrivit News.ro.

 

Lisa Shaw, în vârstă de 44 de ani, a murit în luna mai, după trei săptămâni de când primise prima doză de vaccin, a fost prezentat joi în proces.

 

 

Femeia a început să acuze dureri de cap severe, inclusiv dureri fulgerătoare la nivelul frunţii şi în spatele ochilor, la câteva zile după vaccin. Ea a mers la o unitate medicală din Durham, unde a fost diagnosticată cu embolie, şi a fost transferată pentru tratament specializat la Royal Victoria Infirmary din Newcastle.
În ciuda tratamentelor primite, nu a mai putut fi făcut nimic şi Shaw a murit pe 21 mai.
Legistul superior din Newcastle a emis concluzia: „Lisa a murit din cauza complicaţiilor unui vaccin AstraZeneca anti-Covid”.
Anterior, medicul Tuomo Polvikoski a expus în audiere că Lisa Shaw, cunoscută prezentatoare radio, era în formă fizică bună şi era sănătoasă înainte de a primi vaccinul.
Potrivit autorităţilor britanice, au fost raportate 332 de cazuri de embolie pulmonară şi 58 de decese asociate, după ce au fost administrate aproximativ 35 de milioane de doze de vaccin AstraZeneca

 

VIZUALIZAT 14 ori
bottegaverde.ro

- ADS -

Lasă un răspuns

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More