Oracolul Verde: Profetii despre Romània

0

Soarta noastra depinde si de soarta lor. Ei sunt „alesii neamului”, clasa politica romàneasca atat de framantata si de contradictorie, dupa chipul si asemanarea poporului. Oracolul Verde spune ca Basescu va demisiona si ofera o multitudine de detalii socante despre schimbarile socio-politice imediate. Cititi si va minunati!
Oracolul Verde:”Politicienii romàni se afla la rascruce. Niciodata pana acum nu au trait mai acut sentimentul nesigurantei, fie ca vorbim despre cei de la putere sau despre Opozitie. Nu mai e loc de jumatati de masura, vremea Balantei a trecut. Se vad nevoiti sa devina mai buni. In prima faza, schimbarea clasei politice romanesti se va face din necesitate si mai putin din convingere, pentru ca, incet, incet, transformarea sa devina profunda.

Sursa foto. vidu.ro

Traian Basescu va fi tradat chiar de structurile pe care se bazeaza mai mult: serviciile secrete. Nimic din ceea ce va intreprinde de acum incolo nu va mai rodi. Candva, acest om si-a folosit resursele in interesul neamului sau, dar a renuntat la principiile de baza, in favoarea micilor placeri personale. Va fi nevoit sa renunte la politica. In primul rand nu va mai apuca alegerile prezidentiale. La presiunea poporului, va preda stafeta inainte de sfarsitul anului 2012.
Guvernul Boc nu va demisiona, cu toate presiunile Opozitiei. In schimb, va avea loc o remaniere guvernamentala, cei mai antipatizati ministri urmand sa fie inlaturati. De asemenea, se va grabi elaborarea unor legi populiste, pentru calmarea populatiei revoltate, fara ca aceste masuri sa-i imbunatateasca imaginea.
Emil Boc, evident, va ramane in fruntea guvernului sau. Este primul care incepe sa se transforme structural, ca om si ca politician. Isi va reaminti de unde vine si ce l-a manat „in lupta” la inceput, va parasi barca politica actuala si va spera ca, la un moment dat, sa revina ca primar al Clujului.
Elena Udrea este cea pe care ai sai o vor folosi pentru refacerea dialogului cu celelalte formatiuni politice. Cu toate problemele aparute, colegii opozanti o apreciaza, iar ea mizeaza pe intoarcerea unor favoruri, in demersul ei conciliant.
UDMR isi va schimba liderii, dupa o serie de framantari interne si dupa deceptia venita din partea Ungariei. Vecinii nu vor mai acorda sprijin formatiunii din Romania, ba chiar se vor dezice de ea imediat dupa caderea Guvernului Orban, eveniment ce va surveni tot in acest an. Reprezentantii maghiarilor isi vor lua adio de la guvernare imediat dupa alegeri, dar vor prinde cateva locuri in Parlament, laolalta cu celelelalte minoritati, fara ca vremurile acestea de extrema favoare sa se mai intoarca vreodata.
PDL nu va mai exista ca partid de sine statator. Dupa ce doi barbati se vor lupta pentru sefia formatiunii, o femeie va fi la originea dizolvarii.
USL va fi si nu va fi. Partidele componente se vor sprijini reciproc pana la un moment dat, dar alianta se va rupe imediat cum obiectivele principale vor fi atinse. Totusi, ca niciodata pana acum, politicienii de stanga, de dreapta si de centru vor reusi sa conlucreze in elaborarea unor legi durabile. Tot pentru prima data, reformele se vor face cu acordul populatiei, dupa ce se va infiinta un organism de larga reprezentare sociala, structura independenta politic.
Mircea Geoana se simte tradat. Va dori din rasputeri sa revina la sefia PSD, dar acest lucru nu mai este posibil. Totusi, dupa mai multe tentative esuate, va avea posibilitatea sa se intoarca la ai sai, multumindu-se cu un post mai modest, ca deputat in viitoarea guvernare.
Laszlo Tokes se va feri de tot ce ar putea sa-i schimbe parerile despre lume. Rigiditatea il va costa cariera politica si va fi nevoit sa se retraga pentru o vreme din viata publica. Vom auzi, din cand in cand, despre el, dar discursul sau va avea la baza teme de natura religioasa, la fel de exaltate si de neacceptat pentru majoritari.
Regele Mihai. Se apropie momentul unei reale reconcilieri cu poporul romàn. Spre marea satisfactie a suveranului, viitorii guvernanti ii vor solicita sprijinul ca ambasador onorific al Romaniei. Regele isi va folosi intreaga experienta si intelepciune in interesul neamului sau, de care-l leaga un profund atasament, atat de putin vizibil. Nu se va angaja politic, dar va fi un sfatuitor pretios pentru viitorul presedinte al Romaniei.
Urmatorul presedinte al Romaniei nu se afla momentan in atentia publicului. La un moment dat a fost la o parte, desi dorea sa se implice politic. Cand se va astepta mai putin, i se va propune sa intre in cursa prezidentiala. Dupa un moment de cumpana va accepta si va castiga. Isi va folosi intreaga inteligenta si tot spiritul combativ pentru a-si pune in aplicare obiectivele, in interesul tarii. Este guvernat de Mercur si are ca zodii de baza Varsatorul, Sagetatorul si Berbecul.
Romania. Revolta populara va produce extraordinare schimbari de imagine pentru tara noastra. Aprecierile Occidentului, desi surprinzatoare, nu se vor lasa asteptate. Mii de romani vor alege sa revina la matca, dupa ani si ani de pribegie, iar Romania va recastiga un aliat pretios la care nici nu se gandeste in prezent. Aliantele istorice vor fi refacute in scurt timp, multe dintre nedreptatile trecutului urmand sa fie corectate”.
http://iokronos.wordpress.com

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*