OTV ramane fara licenta

0

Dupa intrarea in politica a lui DDD. a devenit. o persoana de 10 ori, mai incomoda. Iar ascensiunea lui in sondaje, si in popularitate. Ia speriat pe toti, cei care vor sa puna mana pe tara, normal mai este de furat.
Prin 2000 postul ia fost inchis de tanti Nastase, din zamnacian. Normal totul pe interese politice. Acum se intampla la fel. Dar de data asceasta nu este vorba despre culoarea rosie, ci a unui derivat, portocaliu.
Pretestul este cum ca isi face campanie electorala. Da sunt de acord ca asa este. Dar nu este singurul. Campanie electorala isi fac toate”partidele”. DAR  cum PP-DD.  este un pericol pentru ei. normal, ca vor anihilarea lui.

CNA a votat injumataţirea perioadei de valabilitate a licenţei OTV.  Masura a fost propusa de membrul CNA Valentin Alexandru Jucan, la şedinţa de astazi  licenţa OTV ar fi expirat la 1 aprilie 2013. Cum perioada se înjumatateste, licenţa OTV va expira in luna  noiembrie.

Dan Diaconescu a fost prezent la executie, si a atacat-o  pe Narcisa Iorga, membru CNA.
„Mi-am facut pomana cu dvs, eu v-am angajat la Jurnalul Național, că altfel nu va angaja nimeni. am lucrat 14 ore pe zi, dvs v-ați îmbogățit de pe urma angajaților de la Jurnalul Național. Chiar am angajat-o pe Narcisa Iorga, am dus-o la restaurant pe banii mei”.
DDD acuza ca acesta sentinta, este una politica. Dar nu este adevarat.  Acesta executie, este una politica. Doar un imbecil. poate crede ca CNA. este o institutie, ne politica. Acesta institutie este un instrument politic.
Am facut si eu reclamati. Dar toate au avut un raspuns, clar. NU ESTE ASA. cu toata ca sa vazut clar ca asa este. Dar cum dracu sa sanctionezi, pro.tv. rtv. realitatea tv. hantenele etc.
Parerea mea personala. este asta. Acesta institutie este 99.99% imolicata politic. si sanctiunile se dau in functie de interese.(Nu pot spune 100%, sa nu ma vad cu prosti la tribunal.
Oricum. parerea mea  referitor la PP-DD. este urmatoarea. Sa facut o mare „gresaeala”. pentru ca in situatia data, va urca in sondaje cel putin 20%. in urma aceste sentinte.
Si prost ar fi DDDD sa nu profite de acesta sentinta. si sa se victimizeze. si normal sa urce in sondaje.
Bravo CNA ati adus un plus la partidul PP-DD.
1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*