Parlamentarii la Kilogram pentru USL

0

Politica este o curva. Doctrina de partid este jaful national.
Senatorul de Hunedoara Dorin Păran a demisionat, vineri dimineaţă, din PDL, potrivit unor surse politice citate de MEDIAFAX. Păran se va înscrie în PNL şi va fi urmat de deputatul de Hunedoara Iosif Blaga, care ar urma să demisioneze şi el din PDL.
Pentru mandatul 2008-2012, Păran a fost ales senator de Hunedoara din partea PDL, iar în mandatul anterior el a ocupat funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara, din partea aceleiaşi formaţiuni.
Pe de altă parte, surse liberale susţin că un alt parlamentar PDL de Hunedoara, deputatul Iosif Blaga, s-ar putea înscrie în această formaţiune.
Iosif Blaga a fost ales deputat din partea PDL în 2008, anterior el fiiind primar al municipiului Orăştie.

În ultima perioadă, mai mulţi parlamentari şi-au anunţat plecarea din PDL, după ce Sorin Frunzăverde a demisionat din formaţiunea democrat-liberală şi a devenit vicepreşedinte al PNL.
Astfel, au demisionat din PDL deputatul de Timiş Gheorghe Ciobanu, care a trecut la PSD, senatorul de Caraş-Severin Iosif Secăşan şi deputaţii de Caraş-Severin Gheorghe Hogea şi Valentin Rusu, care au trecut la PNL. Joi, a demisionat din PDL, trecând la PNL, senatorul de Iaşi Mihaela Popa, iar vineri şi-a anunţat demisia din formaţiunea democrat-liberală deputatul de Timiş Marius Dugulescu, care a trecut şi el la PNL. sursa
 
Sobolani abandoneaza corabia care se scufunda!!!!!!!. Corabia se numeste PDL.

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*