PDL Diaspora,Victoria PP,victoria românilor din Spania

0

Dupa cate se stie „Politica este o curva” dar si curvele sunt de mai multe feluri,curve de lux(cal 1 🙂 ) si curve ieftine (rebuturi 🙂 ) acum nu stiu in ce categorie se incadreaza politceanul nostru.
In  diaspora sunt plecati legal aprox.5 mil. de romani. ilegal mai sunt inca vreo 2 mil, Tarile cu cea mai mare comunitate de romani este:spania,italia,grecia,germania, suedia etc. dar si alte tarii unde numarul lor este mai mic.
Romani cica au un parlamentar care  se ocupa de interesele lor( a lui si familiei) La noi cel mai cunoscut este deputatul William Brînză,  Este bine stiut ca acest „domn” are contracte cu statul:

Sursa FOTO: pdldiaspora.com

1) Poşta Română
Conform unei note de prezentare întocmite de Direcţia de Control din Poşta Română după ce vărul lui Brânză, Daniel Ioniţă, se plânsese tuturor autorităţilor, inclusiv lui Traian Băsescu, despre faptul că această companie nu-şi respectă obligaţiile de plată către PostaRapid SL, această afacere a adus Poştei Române costuri de circa 700.000 de euro şi venituri doar de 30.000 de euro. O afacere profitabilă, dar nu pentru Poşta Română. Conform notei întocmite de Direcţia de Control, „În data de 06.06.2008 s-a încheiat contractul nr. 101/3210 între CN Poşta Română SA (denumit principalul) şi PostaRapid SL (denumit agentul) cu sediul în Castellon Spania, având ca obiect de activitate derularea unor activităţi poştale, financiare şi vânzarea de produse prin intermediul unor oficii poştale deschise pe teritoriul Spaniei curentul.ro 
2) Metrorex
În martie 2003, fratele lui William Brânză, Daniel, şi soţia acestuia, Adelina, înfiinţează firma Alrod Consult SRL, care actualmente are sediul în Calea Doftanei, nr. 45, din localitatea noastră. Chiar în anul înfiinţării, firma fratelui lui William Brânză câştigă, de la Metrorex Bucureşti, un contract pentru servicii de deratizare. Trei ani mai tîrziu, contractul este prelungit cu încă trei ani printr-un act adiţional. În continuare, afacerea rezistă şi Daniel Brânză se menţine în acţionariat pentru încă doi ani
Si o stire mai veche, din perioada cand acest „domn” era in patul altui partid.
3) Parlamentul
Interesul pentru salubrizare al tripletei Pascu-Branza-Fizz s-a concretizat in activitatea firmei SSB SA Bucuresti. Pascu si Fizz au fondat societatea, iar William Branza le-a fost partener de afaceri printr-un subcontract de deratizare si dezinsectie.
Reteaua este sustinuta de grupul de firme al senatorului conservator. SSB vegheaza salubritatea de la Camera Deputatilor, iar firma infiintata de actualul deputat Branza extermina insectele din Casa Poporului printr-un contract obtinut fara licitatie. Citiţi mai mult:  EVZ.ro
Acum dupa alegerile din Spania acest domn, felicita PP(PARTIDUL POPULAR  din Spania) condus de Mariano Rajoy (un fel de Vadim Tudor dar a Spaniei) pentru ca au castigat alegerile.
Preşedintele PDL Diaspora, deputatul William Brînză, felicită Spania pentru victoria obţinută la alegeri şi spune că revenirea popularilor la guvernare a fost posibilă şi datorită românilor. Succesul popularilor lui Mariano Rajoy nu îi va afecta pe românii imigranţi din Spania, ci dimpotrivă. Citiţi mai mult: EVZ.ro
Mai nea Branza: acest partid PP & Mariano Rajoy  sunt foarte rasisti, si au pus ochi pe romanii din spania, Daca tot te lauzi ca  esti omul care ajuta romani din diaspora ar trebui sa st acest lucru.  Campanile dim media, cat si pliantele distribuite de acest PP la domiciliu dovedesc asta, Pana si eu am primit acasa vizita unui membru a acestui partid din Catalunia, prin care ream indemnat sa votez cu PP pentru a putea scapa spania de citez: putas Rumano. si putas Maricones cand iam spus acelui domn. ca sunt roman a plecat de la usa.
Cum poti spune ca mai nea deputat.ca romani nu vor fi afectatii, esti imbecil? Sau sa declari ca revenirea popularilor la guvernare a fost posibilă şi datorită românilor. Tu chiar crezi ca Romani au votat acest partid de rasisti? la fel pun intrebarea esti Tampit la cap.Sau ai luat ceva bani de undeva pentru a face acesta declaratie?
Cat tupeu jegos!!!!!!!
Fac eu un efort si iti arat ceva dovezi mai ……..
Sau GOOGLE.ES

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*