PDL si PNG nunta pentru Capitală!

0

Se stie ca politica este o curva. Doctrina de partid este jaful national. Pentru a ajunge la os se face orice. Exista un proverb romanesc. Fa-te frate cu dracu pana treci puntea,  Acum trebuie adaptat acest proverb, Fa-te frate cu dracu pana scapi de dosar. Si normal sa ajungi la ciolan. pentru ati creste averea.
Asa se face ca PD-L  a mandatat-o pe Elena Udrea, pentru a face  un pact cu PNG-ul lui George Becali, pentru a ajunge la borcanu cu miere a capitalei.

George Becali, a declarat azi  că, deşi susţinuse nominalizarea lui Liviu Negoiţă pentru primăria Capitalei, opţiunea PDL a fost alta, iar formaţiunea sa o va susţine, pentru că a decis să se alieze cu liberal-democraţii în alegerile pentru Bucureşti.
„Am intrat deja într-o coaliţie la Capitală, cu organizaţia Bucureşti. Dacă este surpriză şi aşa au hotărât aliaţii mei nu pot să spun. Nu mai pot să fiu chiar Becali ăla pe care îl ştiaţi până acum, pentru că nu mai sunt eu comandantul”, a spus europarlamentarul.
„Eu ştiu cine este. Eu am avut o altă opţiune, tot din PDL, dar… Eu vă pot spune ce opţiune am avut eu. Nu vă pot spune surpriza de care a zis doamna Udrea. Opţiunea mea a fost Negoiţă. Dar se pare că e o persoană care stă mai bine în sondaje decât Negoiţă. Este membru PDL, chiar un membru marcant”, a spus Becali.

Sa nu uitam ca Becali, a sustinut in 2009  la alegerile Prezidentiale USL. si ii face pe PD-L-isti in tot felul.
Dar repet politica este o curva.

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*