Pericolul practicilor media RTV si A3 dupa model nezist !!

answear.ro

Buncarele naziste RTV si A3 continua sa transmita propaganda urii si a instigarii, in plina era moderna sunt surescitate practici naziste mediatice pentru exterminare constintelor Romanilor.Cred ca aceasta tendinta mediatica extrem de periculuasa,trebuie sa faca neaparat obiect de dezbatere publica  prin declansarea unei vaste campanii de strangere de semnaturi la nivel national,Care sa incrimineza aceste practici naziste,

Completare Admin:

Nu exista in Romania nicio institutie care sa se ia de aceste prostituate, Toate institutile statului sunt corupte,si manevrate politic, si din partea puteri cat si din opozitie, Presa in romania este o arma cu distrugere in masa, si una de manipulare nationala.

„O minciuna spusa in fiecare zi de mai multe persoane devine realitate

 

Aceste televiziuni, cat si patroni lor care se stie de unde au bani! nu vor decat sa cprosteasca poporul, Din pacate au reusit.

Romania ca tara nu mai are nici o sansa, Romanii ca popor sunt niste prosti,care accepta orice li se ofera. Ce se ofera? Circ, bulane, Tate,Divorturi, Dansez pentru tine,etc.

Vorba aia circ si paine, circ avem din belsug, Paine deja vrem prea multe.


VIZUALIZAT 28 ori
bottegaverde.ro

- ADS -

Lasă un răspuns

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More