Coplata In Sanatate-Asasinarea Populatiei Sarace!!!!
Cele spuse de mine, acum 4 luni, se cam adevereste. Prin publicarea unui. stuidu facut de ARPIM, cu ocazia Zilei europene a pacientului. In acest studiu se arata ca.
Majoritatea romanilor renunta la a merge la medic, datorita costurilor mari, de consultati.dar si a costurilor uriase a medicamentelor.Normal toate astea din cauza lipsei banilor.
Acum numarul romanilor care renunta la, a amerge la medic. pentru tratamente de specialitate, nu este asa de mare. Numarul lor este undeva la 73%. Da asa este, in proportie de 73% dintre romani au renuntat în 2010 sa mearga la medic din cauza costurilor exorbitante, pe care le implica o vizita la medic.
Acum eu nu, am incredere in aceste sondaje. Si spun cam asa, 73%, din respondenti, Care pot fi in numar limitat, de max.1000 de oameni, au renuntat la a merge la medic. Acest studiu a fost facut pe anul 2010. Eu sunt curios, care este statistica, pe 2011?
Sa nu uitam, ca in 2011 sau introdus, foarte multe tarife, pe consultatile medicilor de familie, dar nu numai. Sa nu uitam si de Sfanta Spaga.
La nivel national in anul 2011, dupa parerea numarul lor este de peste 5 mil. Acum mai este un mic ragaz, pentru ca oficial, coplata sa amanat,Ne oficial, ea este practicata de foarte mult timp.
Potrivit studiului, femeile au renunţat mai uşor la îngrijirea medicală de care aveau nevoie la un moment dat, 74,9% dintre respondente declarând că nu au consultat un medic specialist din motive financiare.
De asemenea, 89,4% dintre tinerii cu vârste cuprinse între 15-24 de ani nu au mers la medic atunci când au avut nevoie,
La polul opus, cel mai greu sunt dispuse să renunţe la îngrijire medicală persoanele cu vârsta între 35 şi 49 de ani. Aproape trei sferturi dintre respondenţi (70,2%) au declarat ca nu au vizitat medicul atunci când au avut nevoie, din raţiuni economice.
Sa nu uitam, ca foarte multe boli,raceli, banale. care nu sunt, tratate la timp, in general duce la boli grave, si de cele mai multe ori la moarte.
Dupa cum, se vede 89,4% dintre tinerii cu vârste cuprinse între 15-24 de ani nu au mers la medic atunci când au avut nevoie. Asta inseamna, ca viitorul, tarii, este compromis.
Romania este pe primul loc in UE. la rata mortalitati infantile,Si pe ultimul loc, in cresterea natalitati.
- In concluzie, planul de depopulare a romaniei. functioneaza in parametri normali.