Politia Romana – tortura si lipsire de libertate

0

Militieni sunt in mare parte niste javre corupte, Se stie ca militienii bat oammeni cand sunt imbracati in hainele statului pentru intimidare, dar cand sunt in civili ei sunt niste “javre” care sunt batuti si de o femeie. Am tot spus ca coruptia in institutile statului este de 99,99% Spaga,si crima organizata este sloganul lor,
Nu cred ca exista roman,sa nu fii fost obligat sa dea spaga la 99,99% din angajatii de la stat(bugetarii)aici ma refer la cei din: Primarii,justitie,finante,militie,sanatate,prefecturi,sanatate publica etc.

Acum ceva timp sa dat publicitati o stire:
Dragoş George Isac( 34 ani) era suspectat de comiterea unor furturi mărunte. Vineri, poliţiştii l-au chemat la audieri iar spre seară tânărul a murit. „ Pe mine m-a sunat şeful de postul să vin ca martor asistent să constat decesul. L-am văzut întins pe jos dezbrăcat. Altceva nu ştiu”, a spus Dănuţ Budinschi, localnic.
Se stie ca militieni sunt cei mai buni,recuperatorii,batausi etc. Dar cand asta facuta in sectia de militie in scopul de crima organizata, Iar cand in acest scop este implicata aproape toata sectia de militie, atunci nu putem decat sa ne fie frica de acesti militieni,iar increderea in ei sa fie ZERO, si sa incepem sa-i uram tot mai tare(nu pot spune sa-i scuipam in fata)
Stirea de azi spune tot:
Percheziţii la secţiile de poliţie 1 şi 3 din Capitală, dar şi la locuinţele mai multor poliţişti. 31 de agenţi de poliţie de la Ordine Publică din Bucureşti au fost ridicaţi de DGA şi DNA marţi dimineaţă şi duşi la audieri. Ei sunt acuzaţi de luare de mită, abuz în serviciu contra intereselor publice, favorizarea infractorului, complicitate la prostituţie, complicitate la proxenetism, lipsire de libertate în mod ilegal sau tortură. RTV

Este important ce este evidentiat cu rosu  acelea toate sunt tipice clanurilor mafiote,crimei organizate etc.
Este militia un clan mafiot?
Sunt cazuri razlete aceste grupuri de …….,
Raspunsul meu este in 90% din cazuri DA
Dar rezultatul acestui teatru ieftin”marca justitia romana” va fi ZERO, adica
1) Vor fi gasiti nevinovati.
2) Vor fi condamnati cu suspendare!
3) Se va taragana procesele pana la prescriptie!
4) Sau in cel mai fericit caz, vor fi condamnati la 3 ani cu ex. Iar pentru buna purtare vor face max,1,6 ani,
Un mare fas.!!!Numai o minte diabolica mai poate crede in justitie. in Romania
 

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*