Politica este o curva!!-„SMS din Emirate”

0

Exista un proverb care spune cam asa,,Politica este o curva”” Atunci cei care o practica sunt curve!!!!! (Nu toti sa nu ma vad cu prosti la tribunal) Acesta vorba este preluata de la Tudor Barbu. de la OTV.
Se stie ca ,,politicieni” din romania sunt doar un clan mafiot pusi pe facut avere pe orice cale(in general fara munca din spaga, contracte cu statul.etc.) Sunt cazuri dovedite cu ,,politiceni” care au fost prinsi cu spaga afaceri ilegale. pe numele amantei. plodului care are 18 ani si are o avere de miliarde de euro. sau care au mostenit avere  de mil.de la matusa  care avea o pensie mica si nu se putea KK de foame. sau spaga cu carnati rachiu si caltabos.etc.
Aici exemplele pot continua la infinit. cu acesti ,,oameni” in ziua de azi sunt oameni de afaceri si in top 500 cei mai bogati romani. Aici trebe sa spun din nou..(Nu toti sa nu ma vad cu prosti la tribunal)
Sunt unii din acesti ,,oameni” care vin la Televiziuni si dau lecti de morala. si ca ei sunt virgini(in toate gaurile) nu au furat nu au mintit. nu au luat spaga.etc.
Unii dint-re  ei sunt:
Acest ,,Om” Avea in campanie un slogan.,,,Merita sa traiesti mai bine Tu inainte de toate””
Mai este unu.Care vine la tv. care se da  Fecioara Maria.Cei care l-au votat l-au dat disparut. nu a mai dat prin colegiu.(normal este ocupat cu prezenta  zilnica la Tv) Sursa Disparitiei.
Mai exista unu care  are pe persoana fizica vreo 1700 de locuinte declarate in declaratia de avere(nu cred ca sunt toate)
Sa trecem la subiect(acesta a fost doar un preludiu) Un reporter de la Romania Libera. a facut un test pe 460 de deputaţi şi senatori. prin trimiterea a 2 mesaje pe tel. mobil.
1 Mesaj continea.„Bună ziua dle/dnă… Mă numesc Lynn Fischer, sunt reprezentanta în România a unui mari fond de investment din Emirate şi vreau să vă propose o afacerea. Când mă puteţi primi un sfert de ore”. (Greşelile de limba română au fost intenţionate, tocmai pentru a da credibilitate demersului.)
2 Să trăiţi dl deputat. Mă cheamă Alin Pescaru, sunt un alegător din colegiul dumneavoastră şi am o problemă urgentă de discutat. Când mă puteţi primi în audienţă?”.
Voi la care mesaj credeti ca au raspuns cel mai multi…..? Uitati o lista cu cei care au refuzat.

Link cu imaginea in marime naturala Aceasta lista cuprinde doar cate-va nume.Grosul abia acum urmeaza.

Link cu poza in marime naturala Priviti ce saritori au fost acesti ,,Oameni” cand a fost vorba de bani cat de rapizi au fost.

Priviti ce reactie a avut fata de lopata cand a auzit ca totul a fost o farsa.

Deputatul Doru Frunzulică a fost foarte dezamăgit atunci când, la întâlnire, i-am întins cartea de vizită cu antetul României Libere: „Ştiţi, nu e chiar corect ce aţi făcut dumneavoastră. Trebuia să ne sunaţi cu o listă de întrebări, nu aşa, să ne testaţi cu SMS-uri”, mi-a spus parlamentarul. L-am întrebat direct: „De ce la o întâlnire de afaceri aţi venit cu promptitudine, în schimb când v-am trimis cel de-al doilea SMS fictiv, de data aceasta pretinzând că sunt un om simplu, aţi omis să mai răspundeţi?”. „Păi, fiindcă nu mi l-aţi trimis. Să mai verific o dată”, mi-a spus butonând telefonul Blackberry în căutarea mesajului cu pricina. După câteva zeci de secunde mi-a răspuns: „Nu e”. Am vrut să îl ajut: „Pot să mă uit împreună cu dumneavoastră?”. A declinat oferta: „Nu ştiu cum să vă zic, dar să vă uitaţi în telefonul meu mi se pare o chestie teribilă”.

Au fost si vreo cati-va care au raspuns si fraierului  din al-2-a mesaj. Olista complecta si articolul in intregime il gasiti pe Romania Libera

Nu ma pot abtine sa nu pun si poza lu……. Care pentru bani o Fut€@ si pe ma&@


1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*