Politica subterana a PSD- ingenunchierea justitiei?

0

Nici cand Romania nu este mai expusa ca acum pericolului ingenunchierii justitiei.Decuplarea( de durtata) de la actul de guvernare,si perspectiva finalizarii grelelor dosare de justitie par sa puna in dificultate evidenta PSD ul.Acestor doua motive, i se adauga un al trei lea, la fel de preocupant :CAMPANIA ANTICORUPTIE DECLANSATA DE PRESEDINTELE TRAIAN BASESCU.
In ciuda asa ziselor” sondaje sociologice comandate”(care crediteaza intentii de vot de stinga ) partidul stat -PSD – se afla in reala dificultate ,pt ca este obligata sa dea socoleala jafului organizat care a dus la distrugerea economiei nationale .PROBELE INCRIMINATOARE ,atesta ca importanti lideri marcanti din PSD ,trebuie sa ajunga dupa gratii:Bombonel ,Vacaroiu,Hrebenciuc ,Mihailescu,Cosmanca ,Mitrea,Vanghelie.si nu in ultimul rand seful moral al acestora TOVARASUL Ion Iliescu.
Temerea PSD , de actul de justitie este atat de mare ,deoarece totate indiciile duc la faptul ca ei au pus bazele coruptiei institutionalizate si a complicitatii politice infractionale la scara nationala .

Din acesta perspectiva trebuie sa ne facem griji serioase ,daca nu cumva culpabilizarea PSD PE DOVEZI JUSTITIARE ,nu va conduce in mod cert la ingenunchierea justitiei.
Pericolul subminarii justitiei este evident ,iar opinia publica romanesca ,ignoranta din fire, va fi obligata sa suporte consecintele incredintarii puterii celui mai corupt partid din ROMANIA numit PSD !!!. ➡

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*