Politia politica a Antenei3 impotriva Robertei Anastase

6

Obsedatul jurnalist de mucava Radu Tudor ,toaca de ceva vreme o un subiect pe cat de infantil pe atat de idiot numit Roberta Anastase .Puslamaua jurnalsitica ,obisanuita cu obedienta s a folosit de niste filmari securistice specifice politiei politice ,pt a argumenta in fapt ,o asa zisa frauda matematica la adopatarea unei legi .In realitate politia politica a antenei 3, total detasata de desfasurarea unor proceduri parlamentare uzuale, a purces discret, la o matematica strica a votului exercitat de parlamentati in adopatarea unei legi de care era subteran interesata.

Sursa foto baricada.wordpress.com

Era vorba de legea pensiilor .Repet ,totul s a petrcut DEPENDENT de uzantele cu care lucreaza parlamentarii .Actul premeditat de politie politica a surprins intreaga camera ,intrucit in realitate nu a existat nici o clipa intentia de frauda , asa cum tramibiteaza insteric Radu Tudor .A existat o superficialitate liber consimtita de toti deputatii in felul tehnic de a vota ,care nu a declansat nici cea mai mica ostilitate contestatara la momentul votului .Abia dupa ce legea a fost adoptata si a aparut supararea esecului ,politia politica a antenei 3 a lansat filmarea matematicii proprii a votului ,creind astfel o adevarata isterie mediatica artificiala .Roberta Anastase a fost catalogata( pe baza filmarilor proprii ale politiei politice) drept o infractoare .intrand in contact direct cu scandalul mediatic creat de politia politca a antenei 3 Roberta Anastase ,a fost nevoita de buna credinta sa reaia votul ,pt transparenta” matematiceinilor” antenei 3(din coltul discret ),fapt neacceptat de plenul deputatilor .Acestia au considerat ca uzanta procedurii votarii (chiar si in maniera de indisciplina pe care ii caraterizeaza ),a fost una corecta .Obsesia fraudarii lansata de politia politca a anteni 3 a fost preluata ULTERIOR, in cea mai pura maniera politicianista de USL ,partid care de foarte mult timp a intrat in gratiile TELEOPOZITIEI COMUNISTE . Si uite asa o practica de politie politica ,a facut ca sa se lanseze pe piata media otravita, vinovatia neadevarata a Robertei Anastase,in ciuda argumentatiilor pertinete prezentate de acesta si de parlamentarii deputati .Manipularea viziuala a antenei 3 a fost cat se poate de evidenta ,ei urmarind si postind cifre dupa o verificare a asezarii parlamentarilor in sala .Toat ce au facut acesti criminali morali ai jurnalsimului se cheama OLITIE POLITICA .

Edit: Admin.  Eu abia acum cand au aparut comentarile, am vazut acest subiect!

In mare parte ai dreptate! Eu personal nu fac parte din niciun partid politic,Nu tin cu niciun partid politic, 99,99 sunt doar niste hotii,criminali. imputiti, Care nu fac decat sa isi umple conturile bancare, Pentru a ajunge la OS sunt instare si de crima,Eu nu pot suporta oamenii, care au fixati pe un partid/om. care dupa pararea lor este vinovat, si cand ploua afara,

Presa in mare parte este aservita politic, deci sunt doar niste „prostituate” care fac sex dupa cum sunt platite,si in functie de cate de mare este spaga, Pentru cei care sug, la propriu si figurat de la politicienii, (prostituatele platite in mare parte cu sex oral) As dori sa se aprobe pedeapsa cu moartea, Iar aceste persoane sa fie condamnate, cu tot cu neamu lor, sa nu se mai inmulteasca, Pentru ca din cauza lor Romania este in situatia de fata,

1 afisări

6 răspunsuri la “Politia politica a Antenei3 impotriva Robertei Anastase”

 1. MAI băiatule nu te superi dar consider ca și tu ai executat acest articol la comanda.Ce tot îndrugi acolo?…ca eu am numărat cu ochii mei, numărul de parlamentari pe cele trei rânduri corespundea celor susținute de antena 3.Deci sa înțeleg ca și pe tine Aleodor te-a transmit și acum cânți la unison cu tembelii din PDL.Nu aparțin nici unui partid politic ci doar fac casa buna cu bunul simt.Tu cu acest articol l-ai sfidat și pe mine m-ai inervat,chiar dacă a trecut atât timp la comiterea fraudei și furaciunii,care s-a lăsat cu repercursiunile bine știute.

 2. Pot sa mi dau seama foarte usor ca vorbeste din tine educatia televiziunilor otravite dar mai cu seama intoxicatia tembelului R.Tudor .un jurnalist obedient devenit peste noapte atat stiutot in toate .
  Nu voi face prea multe comentarii pt tine ,pt ca stiu f bine ca faci parte din multitudinea de microbisti USL care sufera de DEFICIT DE INTELEGERE a vremurilor pe care le traverseaza economia romanesca .
  Ma rezum doar sa explic succint sustinerea mea .Da in cazua ,operatorii antenei 3 au premeditat surprinderea exercitului votului ,dat fiind miza legii dezbatute de deputati .Acestia au monitorizat din unghiul obscur al camerei o asa zisa matematica paralela folosind in mentajul discretionar asezarea parlamantarilor si cifrele numerice ale acestora .In realitatea camerei ( adica cea de dincole de unghiul discretionar al aparatelor de filmat ale antenei 3 )a existat in fapt o procedura uzuala de superficialitate a exercitului votului care nu a antrenat nici cea mai mica disputa intre putere si opozitie privind maniera votului.Roberta Anastase nu era singura la pupitru Camerei ,lucrurile decargand conform uzantelor cu care s au obisnuit parlamentarii .Isteria fraudei s a nascut dupa ce a aparut esecul legii ,declansata de practica politieneasca a antenei 3: matematica proprie filmata din unghiul obscur .
  Practic (printr o miscare politieneasca discretionara) ,antena 3 a fost aceea care a lansat mediatic isteria fraudei si nu camera deputatilor .Este foarte adevarat ca ulterior lansarii isteriei mediatice ,opozitia de la camera a exploatat politicianist esecul legii ,fraternizaund pervers cu politia politica a antenei 3.
  R Tudor nu a fost decat procurorul care a comentat imaginile obtinute discretionar ,care includea matematica proprie a politiei politice a antenei 3 si care includea in montaj asa cum am mai spus cifrele scrise de acesta politie si inclisiv titulatura imensa postata pe menotaj numita frauda .
  Nu este prima data cant televiziunile otravite fac politie politica in folosul opozitiei politice usl .Exista si alte precedente grave .Cel mai relevant este cel de la Timisoara cu ocazia vizitei lui Crina si Geoana .Acolo operatorii rtv si a3 au folosit filmari discretionare din rindul manifestantilor anti Crin si anti Geoana ,urmarindu se in fapt vizualizarea agresivitatii acestora fata de grupurile de simpatizanti psd,fara a se reda adevarata natura conflictuala a momentului si anume :pangarirea martirilor de la Timisoara ca efect al parafarii unei intelgeri oculte dintre pnl si usl .
  Stimate domn ceea ce am descris aici se cheama politie politica in ciuda negarilor tale vehemente .
  Pentru aceste prectici se repeta atunci cand situatia o permite ,imi voi rezerva dreptul sa o demasc cu fermitate oridecate ori este pusa in practica .

 3. Domnul administrator dacă considerați ca s-a sărit calul prin comentarii puteți șterge,nu o sa fac caz pentru aceasta.
  @Vendetta, înțeleg exact ce susțineți,am remarcat întâmplările enumerate de dumneavoastră,dar m-as fi bucurat dacă îmi spuneați simplu,ca defapt erau …eu știu 5 rânduri de parlamentari și nu 3 care au fost filmate, sau ca atunci când au ridicat mana pentru vot majoritatea erau la bufet(cei din opoziție),si s-a votat cu cei care erau prin sala.In ședința respectiva s-a notat numărul de voturi pentru , împotrivă ai abținerile,care nu a corespuns cu mâinile ridicate.Am constatat clar ca va ascundeți în spatele cuvintelor alambicate pentru a sugera o eventuala explicație.Ma întreb oare dumneavoastră ați citit ceea ce ați scris??.Oare v-a sunat rezonabil?Daca da atunci chiar ma îndoiesc de capacitatea d-voastră de sinteza și analiza.Inca odată va fac cunoscut ca nu aparțin niciunui partid politic,iar dacă ar fi sa aparțin vreunuia mi-ar plăcea unul legionar.
  Pe scurt ,am înțeles ce susțineți,nu afirm ca nu ar fi posibil în anumite situatii,dar in cea de fata nu pot fi deacord cu dumneavoastră, și nu pentru ca sunt îngust la minte sau sunt indoctrinat de antena 3 ci doar pentru ca am încredere în ceea ce am văzut clar, viu colorat, și cu sonor.Pot afirma în schimb ca scena cu palma a fost o făcătura.

 4. @axelluny
  Nu ai sarit calul cu nimic, Libera exprimare nu este doar o lozinca, si fiecare poate spune ce vrea.(normal la limita decentei)
  Am avut ceva discuti pe tema aprobari de mesaje, si modificare, Din acest motiv. nimeni nu mai are permisiunea de a aproba/modifica aprobarea se face doar de mine,

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*