Ponta isi face harachiri-lege anti-mită electorală

0

Azi copilotul sef al PSD+PC=USL.  a anuntat ca pregateste o lege impotriva mitei electorale, Pana aici totul mi se pare, nornal si de bun simt, Stirea suna cam asa:

Președintele PSD Victor Ponta a declarat azi că alături de PNL va face o inițiativă legislativă care să sancționeze cadourile electorale cu excepția pliantelor, pixurilor și a altor mteriale promoționale.

Ce va contine acesta lege;

  • Sancţiunea  penală, infracţiunea de cumpărare de voturi, ci trebuie să fie o sancţiune imediată pentru candidatul care dă acele bunuri, să-i fie retrase drepturile electorale, să nu mai poată candida pentru funcţia respectivă.
  • Sancţiune penală cu procedură de urgenţă şi cu sancţiunea imediată pentru funcţionarii publici şi şefii de deconcentrate, începând cu prefectul, care participă la campaniile electorale”,

Astea sunt niste lucruri normale, intr-o tara normala,nu este cazul Romaniei!! Ce mi se pare un lucru,de ipocrizie,hotie, tampenie,prostie, prostitutie politica, nesimtire,coruptie,etc. Sunt aceste cuvinte din acest citat,

Ponta a îndemnat alegătorii să ia banii oferiţi ca mită electorală de către contracandidaţii USL. „Luaţi-le banii şi nu-i votaţi. Sper ca la fel ca şi la Scorţeni, şi în toate alegerile pe care le avem, oamenii să-şi ia banii înapoi, pentru că banii de la PDL sunt banii lor, şi să nu-i voteze”, a susţinut Ponta.

Daca ar exista in Romania pedeapsa cu moartea, ar fi dedicatie pentru acest……,Pozele spun tot

Toti dau spagi si fura, dar acest copilit este un nesimtit, si virgin in toate gaurile, Tipic politcienilor din Romania.
 

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*