pretzmic.ro
casarusu.ro/

- Advertisement -

starshiners.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Porno PSD.Se pare ca nu vor sa se desparta de obicei

eurogsm.ro

- ADS -

PSD Este un partid  in proportie destul de mare de hoti. care sunt descendenti FSN>>>>PCR. ( parerea mea despre partide)Este cunoscu de multa lume ca acest Partid este un clan mafiot. ( Ca toate partidele politice din Rom.)care sa cladit pe Sangele si cadavrele Victimelor revolutiei.

OK a trecut acea repriza a venit alta cu alta membra

Acum vine randul celor de moravuri usoare masculine.Robert Negoiţă, Nicolae Bănicioiu şi Adrian Enache..(care dupa cate stiu eu nu este membru PSD)

Numele deputatului PSD Robert Negoiţă apare într-un dosar de prostituţie instrumentat de DIICOT, susţine cotidianul Naţional. Negoiţă ar fi fost beneficiarul serviciilor unor prostituate plasate de doi cunoscuţi de-ai săi, Ion Tămârjan şi Relu Costan. Realitatea TV vă prezintă stenogramele unor discuţii telefonice ale lui Negoiţă cu cu cei doi.

Daca tot sunt la moda stenogramele.

Cazul martorului Negoiţă Robert Sorin. Ambii inculpaţi au încercat să păstreze „bune oficii” cu acest martor, proprietarul unui lanţ hotelier în care au fost cazaţi gratuit, ei şi modelele din agenţiile lor, or de câte ori se aflau în Bucureşti, chiar şi în tranzit spre
Austria şi a unui parc acvatic, locaţii ideale pentru organizarea unor evenimente, o persoană influentă, care organiza din când în când petreceri în Delta Dunării. Discuţiile fac dovada cunoaşterii de către martor a activităţii infracţionale a inculpaţilor, apelarea la ei pentru a întreţine acte sexuale, de regulă plătite, cu diferite modele din agenţiile lor, contrar celor declarate atunci când a fost ascultat:

ROBERT – nu, chiar nu pot să ajung. Da, ce vroiam eu să-ţi zic.
Blondinul acela?
CRC – n-am rezolvat
ROBERT – nu ai rezolvat, ă?
CRC – nu.
ROBERT – a!
CRC – au mai încercat ei (neinteligibil). Nu a mers.
ROBERT – cum?
CRC – au mai încercat şi aici o dată, ieri.
ROBERT – aha! Şi nu, ă?
CRC – a, bine, îl las uşor aşa!
ROBERT – dar cu puştanul acela cu părul scurt, ai mai mişcat ceva, sau?
CRC – care? De mult?
ROBERT – da, acela din prima serie.
CRC – a! Păi o să vină la Dorally acum.
ROBERT – da?
CRC – îhî.
ROBERT – şi acolo ai mişcat ceva sau
CRC – nu.
ROBERT – ă?
CRC – nu, că aici ştii că nu prea este loc. Pentru mine cel puţin.
ROBERT – da, da, da, da, da.
CRC – pentru mine nu prea e. Dar acum, sâmbătă e lot reprezentativ. Reprezentativ, reprezentativ, de fashion (neinteligibil)! SURSA

Dupa ce au aparut in presa avortonul pisat din picioare. a declarat ca basescu este de vina si ca este razbunare politica.( oare si masa cand la fatat a fost razbunare politica)

Deputatul social-democrat susţine că nu are nicio legătură cu nicio o reţea de prostituţie, că nu a beneficiat niciodată de serviciile unei fete, dar că una din cele menţionate în ancheta din cotidianul Naţional îi este amică. Nici cei acuzaţi nu îi sunt străini. Negoiţă crede că totul este „mâna lui Băsescu”. SURSA  

Ce este interesant ca acea femeie dupa servicile oferite celor 3 crai de la FSN  a ajuns membra FSN(PSD)

Ioana Simona Dăncuş, martor în dosarul „Sex cu fotomodele” şi membru PSD, a povestit procurorilor despre relaţiile sale cu Robert Negoiţă, Nicolae Bănicioiu şi Adrian Enache. Potrivit martorului, ar fi întreţinut relaţii sexuale cu toţi trei dar a primit bani doar de la Robert Negoiţă. Anterior acestor relaţii, martora a „lucrat” în cluburi din Viena. Redăm în continuare pasaje din declaraţiile date în faţa procurorilor:

publicitate

• „Am întreţinut acte sexuale cu Negoiţă Robert Sorin de mai multe ori în anul 2007, după ce ne cunoscusem la hotel şi ţinusem legătura telefonic. Am întreţinut actele sexuale atât la el acasă cît şi la hotel. Întâlnirile nu au fost intermediate nici de Costan şi nici de Tera. Am primit bani de la Robert de mai multe ori, nu numai atunci când am întreţinut acte sexuale”.

• „La o petrecere organizată la Rin Grand Hotel l-am cunoscut pe Adrian Enache, cu care am ajuns să întreţin relaţii sexuale. În anul 2007, l-am cunoscut pe Bănicioiu Nicolae cu care am întreţinut o singură dată un act sexual, în anul 2009, în Delta Dunării, la o conferinţă PSD- şcoala de vară. Sunt şi eu membru PSD din 2009. S-a întâmplat pur şi simplu, nu am primit niciun ban pentru actul sexual întreţinut cu Nicolae Băniciou”  SURSA

Acest subiect a suferit cateva modificari.( ce este cu rosu) Motivele le voi spune la timpul potrivit

VIZUALIZAT 29 ori,
 acai berry 900 apteka
 
Citește și
1 Comentariu
  1. Nicholas spune

    Am ajuns o tara codusa de proxeneti si prostituate , iar noi continuam sa-i sponsorizam ! Banicioiu pleaca in China dupa prospaturi , in timp ce cercetatori romani eminenti , nu gasesc sustinere financiara pentru a merge in aceeeasi China, care doreste sa dezvolte descoperirea lor , care ar putea aduce un premiu Nobel in medicina pentru Romania !

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: