pretzmic.ro
casarusu.ro/

- Advertisement -

starshiners.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Portalul romanesc Yahoo va fi lansat la apa in 2011

eurogsm.ro

- ADS -

Dupa cum se scrie prin presa Yahoo  cauta in prezent un manager de continut in Romania, persoana care sa supervizeze versiunea romaneasca a portalului si sa selecteze continutul relevant, a spus pentru HotNews.ro, Mihai Fanache, director al Mediacafe, regia care detine exclusivitatea vanzarilor Yahoo! in Romania. Managerul ar trebui recrutat in lunile urmatoare, iar lansarea yahoo.ro ar trebui sa aiba loc la inceput de 2011. Lansarea a mai fost amanata si din cauza crizei econimice, iar un decalaj poate aparea si acum din dorinta de a integra noua varianta de mail in pagina romaneasca.

E de asteptat ca strategia Yahoo! sa fie un pic diferita in comparatie cu episodul Bobby Voicu, iar managerul pe care-l cauta americanii nu trebuie sa fie un liant intre comunitatea romaneasca a Yahoo! si companie, ci mai degraba un „supervizor” al continutului in limba romana, o persoana care sa selecteze continutul relevant pentru romani. Fanache a spus ca e foarte posibil ca yahoo.ro sa fie o versiune simpla, „light” ce nu va contine multe baze de date (cum ar fi cataloage detaliate cu preturi la masini in Romania, de exemplu).
Despre lansarea portalului yahoo.ro s-a vorbit inca de acum mai bine de doi ani, cand Bobby Voicu fusese numit ca reprezentant al comunitatii Yahoo! in Romania. Pe atunci obiectivul era ca portalul sa se lanseze in toamna lui 2008, insa nimic nu s-a concretizat, Bob       Sursa

Acum mai sunt cateva intrebari.dupa cum am inteles doar Mail-ul va fi in romana. Mess-ul nu.Nu ar fi o problema asa mare. pentru ca cu siguranta traducerea o sa fie extrem de proasta.

Daca vreti sa vedeti cum va arata noua pagina de Mail Beta Test

Sa trecem la alte rahaturi legate de Yahoo: Dupa parerea mea este un yahoo mess. este extrem de prost. din mai multe motive.

Calitatea convorbirilor este extrem de proasta, se blocheaza imaginea video.foarte multe optiuni inutile. care il ingreuneaza.ex: caseta de cautare inclusa in el.rahatul ala de insaide, multe buguri.plus ca iti baga pe gat yahoo toolbar. si daca debifezi casutele la instalare. tot o instaleaza( dupa parerea mea poate fi inclusa in categoria adware si sa fie detectata de toti antivirusi)Ce imi place la acest toolbar este ca are starea vremi doar pentru america.restul nu sunt functionale,sau pline de buguri ( pai de ce pul@ o mai bagati la toti bagati-vo voi in gura)

Interfata  este un pic data cu fard. in rest codul este acelasi de cand l-au scris prima data.

Eu personal nu ii inteleg pe romani. de ce nu incearca si alte variante. si merg doar pe yahoo. in strainatate yahoo mesinger este o raritate. doar in tarile astea de lumea a 3-a se foloseste exclusiv. yahoo.

Eu sunt sceptic ca va aparea la inceputul lui 2011. asa spun de vreo 2 ani, nu azi ca maine. si tot asa. oare vor aduce si ceva imbunatatiri. la viteza. un filtru mai bun antispam.(ei sunt niste spameri) utilizarea mai usoara a meniului.etc. Din experientele trecute. la versiunile noi. in loc sa avanseze ei mergeau in jos. asa va fi si acum

VIZUALIZAT 11 ori,
 acai berry 900 apteka
 
Citește și
1 Comentariu
  1. dumi spune

    Asteptam sa vedem ce va iesii pina la urma…

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: