pretzmic.ro
casarusu.ro/

- Advertisement -

starshiners.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Pretul benzinei protestul si prostia.

eurogsm.ro

- ADS -

Circula de ieri (cel putin de ieri am primit eu) pe mess. forumuri etc. mesaje care indeamna la boicotarea pana la faliment a companiilor  care vand combustibil. prin necumpararea de combustibil de la acel producator.Si sa pus ochi pe PETROM (OMV). care este principalul furnizor de combustibil din Romania Care a fost proprietatea statului Roman pana Madam Nastase cu clanul PSD au vandut aceasta bogatie Austriecilor. Sa trecem la acest boicot. Dupa ce in Romania sau dus naibi toata sintacma de miting.proteste si greva foamei.aceste mitinguri sau transformat intr-un carnaval.

Sursa poza adevarul.es

O asemenea metoda de miting au mai fost facute prin cumpararea de cantitati mici de benzina. Care a fost un mare FAS. Doar ca pe Romani trebuie sa vina cineva sa-i satisfaca sexual. pentru ca ei nu sunt in stare. Daca tot sau desteptat Romani(Eu nu cred asta) Eu propun o metoda mult mai buna de protest. Si care consta cam asa:

1-> Protestul sa se indrepte catre toti producatori, distribuitori  de combustibil cat si rafinariilor. din Romania.Daca ar iesi in strada la acest protest cel putin 3000.  de oameni in orasele mari din tara. si ar bloca toate benzinariile. si  rafinariile din tara pentru a nu mai putea intra si iesi nici o cisterna cu combustibil.

2-> In acesta situatie pierderile vor fii si din partea Producatorului. Distribuitorului.Vanzatorului.cat Si implicit pierderi la bugetul de stat.

3-> Iar  in timpul protestuli sa se ceara Statului Roman sa se renegocieze contractul  si revedentei pentru extragerea de petrol daruit de PSD, Austrieciolor. Iar sa nu se renunte la protest pana la renegocierile acelui contract.

 

Aceasta varianta de protest este mult mai buna decat fasul propus si care circula pe Net. acum. Dar cum Romani vor doar carnaval cu dansul pinguinului. nu se va face nimic.

http://realitateafaracenzura.ro/de%C8%99teapta-te-romane/

VIZUALIZAT 34 ori,
 acai berry 900 apteka
 
Citește și
1 Comentariu
  1. dumi spune

    Din pacate benzina si motorina este din ce in ce mai scumpa,iar ei isi vad in continuare de treburile lor…

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: