casarusu.ro/

- Advertisement -

starshiners.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Preturile la alimente vor exploda!!!!

eurogsm.ro

- ADS -

Romania este singura tara din uniunea europeana, unde salarul minim pe ecomomie este de 2000 euro. Pensile de 1800 euro. Mai pe romaneste Traim Bine!!! Straini sunt invidiosi pe nivelul de trai a romanilor.

Acum sa lasam SF. si sa revenim in prezent. In romania sau facut in primile 2 luni ale anului 2012.Scumpirile sunt majore.Ce scumpiri sau facut, si ce se vor face.

Sa incepem cu combustibilul.

Benzina și motorina tocmai s-au scumpit!

Noi scumpiri! Profit pentru PETROM.paguba pentru romani

Sa continuam cu gazul si curentul:

Se scumpesc cu cel putin 15% Curentul si Gazul!

Toate aceste scumpiri vor  avea un impact extrem de mare. preturile alimentelor,si nu numai,

Deja oo-le(nu a le lui nastase) sau scumpit intre 10-15% in functie de orase.Motivele sunt 2

Mai intai, pentru ca nu mai importam de la polonezi.

melimeloparis.ro

Cat si din cauza drumurilor blocate, din cauza zapezi!

Pana aici nimic anormal,si nici periculos.Dar vor urma bum-ul de scumpiri datorate cresteri preturilor, la combustibil, gaz,curent,apa etc. TOATE PRETURILE  la fiecare produs in parte va urca cu cel putin 35-50%., daca nu chiar va depasi 70%

Cele mai afectate vor fi Alimentele . Lactatele, mezelurile preparate, carnea macra, uleiul, zaharul, faina, orezul, fructele, legumele etc. cam tot ce inseamna produs alimentar.

Urmeaza si alte produse nealimentare.cat si transportul,in comun, CFR,metrou etc. dar si utilitatile,chiriile etc.

Scuza producatorilor va fii, cresterea costurilor de productie. cat si a taxelor per muncitor.Ce nu vor soune ei niciodata, este ca. la acel muncitor nu i va creste salariul,si ca 50% este profitul lor.

Sa inceput deja stoparea aprovizionarilor,pentru a se epuiza stocurile existente. Am fost azi la un magazin si am intrebat intentionat de un produs care ei nu il aveau, Easpunsul a fost. Incercati dupa data de 1 martie,atunmci vor incepe din nou aprovizionarile.am intrebat si de pret. dupa cum era si normal raspunsul a fost. va fi  cu 10-15% mai mare. Dar dupa cum suntem deja obijnuiti, la  acest procent se mai adauga inca pe atata,(profit)

Sa nu uitam ca romania este predispusa si unei eminente inundati de proportii, atunci preturile vor urca  foarte mult.  Astea toate vor fi in urmatoarele 2 luni,

Dupa care vor veni scumpirile specifice sarbatorilor Pascale.Dupa care alte scumpiri datorate cresteri preturilor la carburanti,

Era sa uit, salarile nu cresc, Ba din potriva vor scade. asta daca nu stiti!!! Si inca o chestie estrem de  importanta. este an electoral.

Viitorul romaniei este promitator.

 

 

VIZUALIZAT 27 ori,
 acai berry 900 apteka
Citește și
1 Comentariu
  1. […] Forum luni 27 februarie, 2012 Breaking News > EconomiePreturile la alimente vor exploda!!!!… […]

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: