pentrucasamea.ro

- Advertisement -

fashiondays.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Prima masina cu care poti zbura

eurogsm.ro

- ADS -

In filme sa mai vazut masini zburatoare. Iar cum de la SF. pana la realitate nu mai este mult. O companie americana a facut primul prototip al unei masini zburatoare.

Compania producatoare se numeste Terrafugia, care  a efectuat luni primul test de succes cu prototipul acestei masini cu aripi, Terrafugia este o combinatie  intre un automobil si un avion de mici dimensiuni,

 

Sursa foto: hotautomag.com

Vehiculul produs de Compania Terrafugia, este numit  Transition, si are doua locuri, patru roti si  normal,doua aripi pentru a zbura. aripile pot fi stranse, ca vehiculul sa poata circula pe sosea exact ca o  masina.

melimeloparis.ro

Transition are o autonomie de 787 de kilometri, o latime de 2,3 metri ca masina, si 8 metri cu aripile desfacute pentru zbor. Transition are nevoie de o pistă cu o lungime de 762 de metri pentru a decola,

Pentru a putea conduce aceasta masina zburătoare, conducatorul auto trebuie să aiba o licenta de pilot care  poate fi obtinută dupa 20 ore de zbor.
Compania producatoare a Terrafugia a primit deja 100 de comenzi pentru  aceasta masina. Pretul masinei va fi de 279.000 de dolari.

Masina va prezenta oficial modelul Transition saptamana viitoare la Salonul Auto de la New York.

Articol original  hotautomag.com

 

VIZUALIZAT 22 ori,
 acai berry 900 apteka
Citește și

Lasă un răspuns