Primarul PNL fura TOT!

answear.ro

CHITIC -VALERICA -DORELFuraţi de evenimente, coduri roşii, portocalii şi stări de alerte, uitaserăm să vă povestim ce aventuri au mai avut pedeliştii la Mărăşeşti, acolo unde e primar “prietenul” lor, liberalul Chitic, fost pedelist ;) Trupa de pedelişti s-a dus şi ea, ca tot omu’, să depună o coroană la statuia lui Cuza, pe 24 ianuarie. Asta se întâmpla la orele 9.30.

Pe la 11.30, vine un microbuz şcolar “încărcat” cu doi angajaţi de-ai Primăriei şi… fură coroana de la statuie… :) Aflând de tărăşenie, un vechi PDL-ist, Iulian Ciontu, intră în Primărie, dă cu uşa de perete şi îl face cu ou şi cu oţet pe Chitic. După care, ia coroana, o bucată de sârmă şi pleacă la statuie… Ca să fie sigur că n-o să mai dispară, Ciontu o leagă, gospodăreşte, cu sârmă! ;)

Şi ca să fie scena “lui Caragiale” completă, totul se mută la “trebunal”. “Depunem plângere penală pentru abuz în serviciu, furt calificat şi profanare de monumente. Cu noi nu se joacă nimeni“, spune Daniel Drăgan, liderul PDL Mărăşeşti.

Acum, aşteptăm provincia… pardon, sentinţa! ;)

Sursa articol:

Poza este un pamfle, ce a furat asta, este o gainarie, normal prin oras poate nu mai este de futat!

VIZUALIZAT 173 ori
bottegaverde.ro

- ADS -

1 Comentariu
  1. Primarul PNL spune

    TARE frate!!! Poate moare si aduna coroane!!
    :))))))))))

Lasă un răspuns

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

%d blogeri au apreciat: