Protestele continua in tara!!Romania anti-austerity protest.

1

A 4 zi de mitingurii in toata tara!! Initial au iesit in strada foarte multi oamenii pentru sustinerea lui Raed Arafat, Dar  de ieri manifestarile  sunt pur politice,nimic nu mai are legatura cu cazul SMURD.  Orasele in care se protesteaza sunt:  Arad Târgu-Mureş, Timişoara,  Sibiu, Craiova, Iaşi,  Ploieşti, Mehedinţi, Deva,Constanta, Brasov.  Severin, Baia Mare, Bacau si posibil si alte orase ale tarii, dar nu se spune in presa de ele.
Sunt interesante mai multe coincidente cu revolutia din 89:
1) Scanteia:  László Tőkés  in 89,la Timisoara, Raed Arafat in 2012, Targu Mures.
2) Daca in 89 manipularea se facea cu ajutorul TVR.  In 2012 se face cu ajutorul. RTV. B1tv, Realitatea TV. Antena 1,2,3,4,5. Dar si cu ajutorul presei online manevrata politic.
3) In 89. manifestanti erau golani, In 2012, sunt golani  de la echipele de fotba!!
4) In 89. securitatea(teroristii) au tras in popor. In 2012 jandarmi trag pulane pe spate,si bocanci in gura.(in mare parte securisti din 89, acum sunt jandarmi)
Dupa parerea mea.  dupa aceste mitingurii, de castigat vor avea de castigat doar partidele de opozitie,(in 89 sa furat revolutia de Iliescu) acum vor culege roadele copii lui ILICI,
Dupa ce ieri anuntam  aseara ca se deplaseaza in orasele mari ale tarii angajati ai ministerului de interne,  Si ca au ordin ca la ora 24, sa intervina in forta asupra manifestantilor, Asa a fost! la ora 00:10 Piata Universitati a fost evacuata in forta!
Voi reveni cu alte informati,cand voi avea!!!
UPDATE: 21: 35
Ministrul de Interne Traian Igas a convocat, in acesta seara, la MAI, comandamentul pentru situatii de criza ca urmare a evenimentelor inregistrate in ultimele zile in Piata Universitatii.
UPDATE: 22: 15
In Bucuresti la acesta ora se afla aprox. 6 mii de manifestantii. In alte orase inca nu stiu! Daca exista cineva din acele orase despre ce se intampla,postati comentariu, sau contact.
UPDATE: 23: 10
In bucuresti a fost declarata stare de urgenta grad ZERO. toti  militieni, pompierii, au fost chemati de acasa.  La ora 00:00 au ordin sa evacueze in forta  Piata Universitatii
UPDATE: 23: 18
Mai multe trenuri care se deplasau  de la Brasov,Constanta,Craiova,Mures,Sibiu. catre Bucuresti  au fost oprite in camp,
In acest moment, dupa parerea mea, Romania sa declarat stare de  urgenta!!

1 afisări

Un răspuns la “Protestele continua in tara!!Romania anti-austerity protest.”

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*