pretzmic.ro

- Advertisement -

Ştiri de ultimă oră


VIZUALIZAT 16 ori,
kitunghii.ro

- Advertisement -

starshiners.ro

- Advertisement -

Protestele in Europa şi SUA

elefant.ro

- ADS -

Majoritatea tarilor din europa. si nu numai,sunt intro situatie critica din cauza crizei mondiale. Si SUA care este prima putere in lume, are probleme de acest fel. Peste tot sa rasculat poporul. doar in romania nimeni nimic. doar dansul pinguinului.

Acum aprox.30 minute a aparut o stire in care sae spune asa: Măsurile de austeritate au fost contestate azi violent în întreaga Europă, în vreme ce militanţii din SUA s-au ciocnit cu poliţia la un nou marş pentru ocuparea Wall Street. În acest timp, statele europene se afundă şi mai mult în criza datoriilor publice. Citeste mai mult pe REALITATEA

 

La Atena, cel puţin 50.000 de persoane au descins în stradă şi au strigat „Afară cu UE şi FMI!”- prima manifestaţie de după instalarea noului guvern condus de Lucas Papademos. Zone mari din centrul Atenei s-au umplut cu fum negru, după ce tinerii au dat foc la tomberoane, în timp ce alţii au distrus bănci şi staţii de autobuze.

In Italia, mii de studenţi au ieşit pentru a protesta faţă de reducerile de cheltuieli prevăzute în planurile noului guvern condus de economistul Mario Monti. Demonstraţiile – multe având loc sub

sloganul „Nu, guvernului bancherilor” – au avut loc în Milano şi Torino, la Roma, în Palermo.

Spania şi Franţa suferă, Ungaria îngenunchează Extinderea crizei care bântuie în zona euro a afectat aşa cum era cele mai expuse economii. Costurile de creditare ale Spaniei, o altă ţară cu datorie publică mare, au crescut spectaculos azi.


Marş spre Bursa din New York La New York, noi ciocniri au avut loc între poliţie şi protestatarii din mişcarea Occupy Wall Street, care militează împotriva dominaţiei elitelor financiare şi politice.

Acum sincer pentru Romania nu merita sa  iei un baston pe spate, Acesta tara  este tereminata din toate punctele de vedere. Si nu merita sa dai pe ea 1 leu vechi.

Tara frumoasa. pacat ca este locuita!!!!!


VIZUALIZAT 16 ori,
 acai berry 900 apteka
Citește și

Lasă un răspuns