Protestul sindicatelor în Capitală & Dansul pinguinului

0

In mare parte 60%  bugetari sunt niste putori ordinare, aici ma refer la cei din primarii,prefecturi,finante. si o mare parte din medicii(aici la medici este de 99,99%), OPC, militie, jandarmerie, directile sanitare, vama,( aici este miezul spagii) etc. Ocupatia lor este spaga si  frecatul mentei, cafeaua,scaun  moale, cu perinita  sub cur sa nu faca hemoroizii. Sloganul lor: „salariul este fuduluie,spaga este temelie”
Acesti „oamenii” am mai avut ceva iesiri in strada. toate sau soldat cu dansul pinguinului, si cu cresterea  averii, a liderilor de sindicat.

Azi este anuntată cea mai mare mişcare sindicală de la izbucnirea revoltelor de stradă. Organizatorii anunta 10.000 de participanti. medici, profesori, pensionari şi foşti militari ei se vor aduna în faţa Guvernului, în Piaţa Victoriei unde vor striga jos guvernul,jos basescu,iesi afara javra ordinara etc.
Dupa parerea mea, acest miting este 100% politic,si manevrat de interesele nationale, jaful national, Nu stiu catii bugetari vor parasi scaunele moi,  si sa renunte la spaga de azi. Acum ceva zile USL anunta un miting cu 10.000 de participanti. atunci au spus ca sau adunat peste 25.000 de participanti.
Acum daca este sa ne lu-am dupa sarbatoarea de azi.la dansul pinguinului, merge un mic,o farfurie de fasole cu carnati la ceaun,un pahar de vin,
Dupa parerea mea. din cei care participa la acest „miting” cei mai indreptatiti sunt:pensionari,si profesori,(si aicu sunt excepti)

  • Medici: Sunt niste spagari ordinari, nu fac nimic fara spaga, mor oamenii langa ei daca nu le dai spaga.
  • Fosti militari: Daca este vorba de ? cei iesiti la pensie la 45 ani, nu stiu ce dracu cauta acolo? Sau in general orice pensionare din armata. Cine a facut armata stie ca, acesti gradati cu burti imense, nu faceau nimic, ii puneau pe soldati sa faca tot.ii trimeteau  acasa soldati  sa le faca curatenie, sape gradina, sa le ridice case, si pentru o cana de apa chemau plantonul etc. Dar aceste lucruri le stie doar cei care au facut armata. Nu stiu ce dracu le mai trebe la astia? Din toate vechimea lor da se calculeaza efectiv timpi lucrat(nu stat) nu aduna 5 ani.

Asteptam dansul pinguinului,si mancarea(lideri de sindicat spaga)
 

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*