PSD pune la cale un razboi civil!

0

PSD pune la cale o contramanifestație de proporții, după patru zile consecutive în care românii au ieșit în stradă și au scandat împotriva Ordonanței 13, Guvernului Grindeanu și Partidului Social-Democrat.
Liviu Dragnea a susținut că există presiuni pe conducerea partidului pentru organizarea unui miting, dar că el nu vrea acest lucru.
“Eu nu am de gând să accept să dau posibilitatea colegilor să organizeze un miting. Eu nu am de gând să scot în stradă un milion de oameni pentru că ar fi luptă între români și eu nu accept asta. Le-am cerut însă colegilor să declanșeze o strângere de semnături în speranța că violențele de azi noapte nu vor mai fi în zilele următoare și pentru a nu escalada acest conflict”, a spus Dragnea, la conferința de presă de joi.
”E mare presiune din partea alegătorilor, a susținătorilor și a membrilor PSD. Presiunea e uriașă și apasă pe umerii noștri. Uitați-vă în mediul online… presiunea e uriașă! trebuie să trage, o concluzie foarte urgentă”, a susținut, tot joi, Codrin Ștefănescu, secretarul general adjunct al PSD.
În schimb, senatorul Liviu Pleșoianu a anunțat că PSD are în plan o astfel de acțiune.

 
Manifestația va avea loc, cel mai probabil, în zona Palatului Cotroceni.
Decizia vine la doar o zi după ce în comitetul executiv al partidului s-a decis că social-democrații nu vor ieşi în stradă pentru un miting, ci vor semna o petiţie de susţinere a guvernului Grindeanu.
Deputatul Liviu Pleşoianu a anuntat, pe pagina sa Facebook, un miting autorizat, iar Lia Olguţa Vasilescu le-a cerut, la rândul ei, susținătorilor PSD să iasă în stradă.
”Poporul ăsta, care nu e poporul lui Iohannis, are voie să-și facă vocea auzită. Totul va fi organizat, autorizat. Dacă va fi vreun incident, acela va fi organizat de Klaus Werner Iohannis, românii trebuie să știe. Decizia a fost luată în cursul dimineții. Pentru a avea toate autorizațiile, e nevoie de câteva zile, așa că mitingul va avea loc săptămâna viitoare.
Va vedea și presa de afară, și Bruxellesul, și America, ce vrem, ce vor oamenii care au votat. O să vadă amploarea fenomenului. Vocea tăcută va vorbi. Am depus actele la Primăria Capitalei. Nu știm câți oameni vom avea. Dacă ceilalți români consideră că e vremea ca multi-naționalele să nu mai facă revoluții, acum e momentul. E un mesaj și pentru patronatele românești. Trebuie să fim calmi”, a spus Pleșoianu, la un post de televiziune.
 

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*