RAED ARAFAT a demisionat

0

Sistemul de sanatate din Romania este unul corupt.Iar”medicii” care il populeaza sunt niste spagarii ordinarii,si niste criminali imputiti, GARANTAT Ministerul Sanatati & Colegiul medicilor care sunt vidanjele acestor porcii numiti medicii.prin curatarea kkt-ului facut de ei. Daca exista un spagar ordinar care se simte lezat de ce am spus eu. Dovezii in cele afirmate. Pana nu demult am avut o impresie buna fata de Raed Arafat,si am sustinut campania acestora de a cumpara un avion,Toate astea pana ce avionul SMURD sa transforma in taxiul puteri(politic)  De ceva zile se tot urla pe media, despre noua lege a sanatati. LEGEA SANATATI

Dupa parerea mea oricum scopul sistemului de sanatate este:
1) Un sistem pentru a imbogati, medici prin spaga,vanzatori de componente medicale etc.
2) Un sistem de experiment mondial(romani sunt cobaii lumi)
3) Un sistem in care viata oamenilor saraci este ZERO!
Dupa introducerea coplatii; Coplata in Sanatate-asasinarea populatiei sarace!!!! urmeaza  noua lege a sanatati, care are ca unic scop privatizarea lui, catre anumiti „oameni” mai pe romaneste baieti desteptii(hoti)
Problema este ca sistemul medical din romania este deja privat!! pentru ca fara banii(spaga pe fata) toata problema este ca nu este inca legalizat!! Dar exista! Acum urmeaza legalizarea lui si gata.
Azi Raed Arafat a  demisionat din functia de subsecretar de stat in „minisrerul sanatati” Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, RAED ARAFAT, şi-a depus azi demisia. El ameninţase luni seara că ar putea părăsi funcţia, după ce a avut un schimb dur de replici cu preşedintele Traian Băsescu, în direct la Realitatea TV, pe tema Legii Sănătăţii. REALITATEA.NET:
Ministerul sanatati este partas la acesta crima fata de poporul roman(ma refer aici la cei saraci) cat si pentru jefuirea sistemului de sanatate, Am incercat anul trecut sa reclam o mare frauda facuta de un medic de familie cu eliberarea de retete medicale false, Pentru inceput am reclamat la CNAS mures, nimic, Am incercat sa sun la telefonul de contact al M.S. dar nu raspunde nimeni, Am trimis un mail cu acesta infractiune nimeni nimic,
Scandalul dintre Base+ Arafat:

 
La noi se moare in spitale pentru ca nu ai bani de spaga!! Dar aducem  42 de libieni răniţi,trataţi în spitalele din Bucureşti  Sfidarea poporului roman este maxima!!
In concluzie, vrei sa fi tratat decent.. mergi in orice tara din africa!!
 

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*