RCS&RDS scoate Antena 1 si Antena 3 din grila de satelit.

0

In sfarsit o veste buna pentru foarte multi abonati ai RCS&RDS. care a hotarat scoaterea haznalelor lui Felix, Antena 1 si Antena 3. Daca pentru Antena 1, se mai poate plange, dupa  haznaua 3, nu cred ca plang decat onanisti, lingaii de cur a USL, devalizatori de banci, cei care sunt hoti, mici sau marii,  celor care le plac mirosul besinilor lui Felix,  cei care au furat si fura de la stat, o parte din putorile bugetare etc.
Stirea suna foarte frumos: RCS&RDS a anuntat, azi, intr-un comunicat de presa,  pe postul propriu de televiziune Digi 24, ca va renunţa la difuzarea perin  satelit a posturilor Antena 1 şi Antena 3.
Motivul acestei decizi  a RCS&RDS este;   RCS&RDS precizeaza ca cele doua posturi au fost declarate ca fiind libere la retransmisie, potrivit principiului  must-carry. Dar cu toate acestea Antena Group. cere 7 milioane de euro, pentru retransmiterea celor doua posturi pe satelit.
Normal va dati seama ca lingatori de cur, trebuie platiti, Eu ma intreb cati postaci platiti, mitingi profesionisti vor fi afectati? Pentru ca Cei care vor fi afectati de decizia RCS&RDS  sunt aproximativ 1,5 milioane de abonaţi.
Eu personal ma bucur de scoaterea Haznalei 3, dar de scoaterea Antenei 1, nu post spune ca ma bucur, dar nici nu pot sa plang,
Ar fi extrem de  bine daca RCS&RDS  ar scoate aceste posturi si de pe cablu, si normal sa scada si pretul la abonament.
BRAVOOOOOO, RCS&RDS
 
Cu toate ca eu cred ca in spatele acestei decizi este Basescu, pentru ca Antenele sunt cele mai  cinstitie, corecte televiziuni din lume.

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*